Horoscop anual 2020

Horoscop anual 2020 Horoscop anual 2020

In urmatorul deceniu, doua dintre cele mai lente miscari ale planetelor din sistemul nostru solar, Neptun si Pluto, vor schimba semnul. Deoarece ambele planete raman in semn aproximativ doua decenii, faptul ca ambele vor schimba semnul in decurs de un, an una de alta, este semnificativ. Tranzitul lor printr-un semn particular va vorbi despre ceea ce se intruchipeaza. 

Pluto, planeta transformarii pe termen lung, isi va incheia tranzitul prin Capricorn (un semn de pamant asociat sistemelor, taramului material si traditiei) si isi va incepe tranzitul prin Varsator in 2024, unde va fi pana in 2044. Varsatorul este semn cunoscut pentru intelectul sau. Gandirea deschisa este usoara pentru acest semn de aer si aici, Pluto va sublinia transformarile necesare pentru a inova sistemele noastre invechite si normele culturale. Cunoscut pentru scopurile sale umanitare, rigiditatea mentala si lipsa de caldura emotionala, in Varsator, Pluto va promova idei care vor schimba cultura si vor inspira noi viziuni pentru societate.

Ultima data cand Pluto a fost in Varsator a fost intre 1778 si 1798. Sub influenta sa, a inceput Revolutia americana. Acest lucru ne ofera o perspectiva asupra influentei pe care acest tranzit o poate avea. Aceasta schimbare planetara nu inseamna ca se va produce revolutie, dar putem reflecta la ceea ce este similar cu acest moment, folosind cunostintele de istorie pentru a nu repeta aceleasi greseli.

Pana in 2025, Neptun va incepe tranzitul in Berbec. Aceasta este o schimbare uriasa in focalizare, deoarece Neptun se deplaseaza de la conectivitatea Pestilor la individualitatea Berbecului. Ultima data cand Neptun a tranzitat Berbecul a fost din 1861 pana in 1875, o alta perioada definitorie din istoria americana care a vazut razboiul civil american. Acest urmator tranzit al Neptunului in Berbec (2025-2032) ne va cere din nou sa ne folosim puterea individuala pentru a promova schimbarile sociale si politice necesare. Aceste tranzite suna ca niste comenzi inalte, si sunt. Dar stim ca urmarirea adevarului, a dreptatii si a trai in conformitate cu pamantul este un proces fara sfarsit, unul care ne cere implicarea constanta. Citeste horoscopul intreg pe https://edestin.ro/astrologie/horoscop/  

Berbec 

In urmatorul deceniu te va vedea mutandu-te in roluri care o sa-i inspire pe multi. Vi se va cere sa intruchipati compasiunea in timp ce va veti alatura fortelor cu comunitatile care doresc sa produca acelasi tip de impact social.

Taur

Pe masura ce deceniul dezvolta accentul pe cresterile carierei, veti trece in rolurile cele mai definitorii ale vietii dvs. publice si profesionale, contribuind astfel la transformarea relatiei dvs. in munca si in industria dvs.

Gemeni

Urmatorul deceniu va cere sa fiti un rebel cu o cauza. Va provoaca sa va implicati in practicile, obiceiurile si ritualurile care va tin pe loc si sa va dezvoltati o viata cu sens si aventura. Vei trece dincolo de orice confuzie in cariera cu care v-ati confruntat in timp ce veti dezvolta o relatie mai profunda cu comunitatile care va inspira.

Racul

Parteneriatul este un motivator major pentru dvs., din 2008 pana in 2024. Urcasurile si coborasurile prin care treceti cu altii va ajuta sa experimentati cele mai profunde transformari ale vietii voastre. Pana la jumatatea deceniului, accentul trece la schimbul de resurse si interesul dvs. pentru bogatia colectiva este afectat. Intre timp, cariera dvs. are o intorsatura interesanta. Faima nu va va vindeca, dar daca ati petrecut ultimele doua decenii lucrand la dvs va veti bucura de noua dvs. notorietate cu un bob de sare si multa recunostinta.

Leu

Pana la jumatatea deceniului, accentul trece de la mutarea muntilor la locul de munca la trecerea prin  cele mai importante relatii ale dvs. Veti dori sa fiti in genul de relatii care va ajuta sa faceti schimbari de lunga durata atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Veti dori, de asemenea, tipurile de experiente care va ajuta sa intelegeti cum arata pentru dvs. realizarea de sine.

Fecioara

Cariera dvs. va vedea partea mai salbatica in urmatorii 10 ani. Veti inova industria dvs. in moduri pe care poate nu le puteti concepe inca. Va trebui sa aveti incredere in ceea ce canalizati si sa invetati cum sa schimbati nevoia de a fi placut pentru nevoia de a respecta si de a servi energia creativa care trece prin dvs.

Scorpion

Pe parcursul deceniului, va cere sa va infuzati viata de munca cu viziunea dvs. pentru succes, inspirandu-va sa transformati visele dvs. intr-o realitate profesionala. De asemenea, vi se va cere sa va transformati relatia in radacinile, trecutul si fundatia voastra. Veti dezgropa comori ingropate si schelete pierdute de multa vreme - ambele aduc beneficii, informatii si vindecare nepretuite.