Horopscop rac, sexualitate,energia si parteneri compatibili

Horopscop rac, sexualitate,energia si parteneri compatibili Horopscop rac, sexualitate,energia si parteneri compatibili

Rac

Sexualitatea

Iti cultivi cu bucurie acea parte a femeii-copil, putin cam capricioasa insa fermecatoare si intuitiva pentru a te transforma in zana noptilor, experta si desavarsita.

Hiperfeminina, iti plac la nebunie „ghidusiile” sexuale ale partenerului, cu conditia ca acesta sa aiba timp sa te imblanzeasca. Si sa fie la inaltime. Si mai ales, cu conditia ca el sa nu profite de situatie. Detesti sa fii manuita de altii. Ai nevoie de tandrete ca sa devii mai maleabila.

Energia

Ai o energie infinita chiar daca nu este intotdeauna vizibila la prima vedere. Nu te numeri neaparat printre femeile care par sexy din prima. Insa dupa putin timp, acela pe care doresti sa-I seduci va fi cu totul subjugat de farmecul tau, si pentru totdeauna. In cazul tau, energia sexuala se manifesta cu rafinament si delicatete. Tu iti inlantui partenerul cu vocea, il stimulezi cu privirea, il captivezi cu gesturile tale elegante. Acesta este momentul in care iti dai „valul jos”, te descoperi, precum focul care mocneste sub gheata.

Imaginatia

Cand este vorba despre detalii devii maniaca. Fiindca detaliile sunt cele care deosebesc o noapte extatica de o noapte oarecare. Esti convinsa ca scenariul placerii

merita sa dea atentie fiecarui lucru. Iar experienta dovedeste ca ai dreptate. Tu nu „montezi” doar un simplu scenariu in penumbra, ci o adevarata piesa de teatru cu decoruri, costume, muzica intr-o mare de culori.

Partenerii

Leul, care semneaza uniunea Soarelui si a Lunii cu Racul, adica cu tine.Balanta, cu care imparti cele mai tainice dorinte, cateodata, de nemarturisit. Scorpionul, pentru o potrivire sexuala armonioasa, cateodata cu unele accente sado­masochiste.

Capricornul, pentru o intalnire fizica exploziva si de neuitat.Pestii, pentru o sexualitate intuitiva, balnda si delicata.

Leul

Sexualitatea

Abilitatea ta diabolica iti permite sa-ti potolesti apetitul sexual bine cunoscut pe care incerci sa-l justifici printr-o nebuloasa de explicatii metafizice. Consideri placerea ca cea mai buna modalitate de a-ti cunoaste e-ul intim si profund. Si cu asta, basta! Cine ti-ar mai putea reprosa ca iti multumesti pe zi ce trece aventurile cele mai arzatoare? Doar niste spirite filozofice si inguste!

Energia

Ea se hraneste direct din narcisismul tau. Iti place sa-ti vezi propria dorinta oglindita in ochii celuilalt. Iti place sa fii dorita, sa iesi pe scena pentru a-i stimula dorintele partenerului tau. De aici iti vine intreaga energie sexuala: daca nu ar exista nici un spectator care sa te admire si sa-ti si spuna ca te admira, excitatia si-ar pierde tot farmecul pentru tine.

Imaginatia

Ca o adevarata leoaica, mandra de corpul si de farmecul ei, preferi sa-i trezesti partenerului fantezii decat sa ti le creezi tie. Acesta va trebui insa sa-si arate neintarziat inflacararea. Si sa se dovedeasca mai mult decat sensibil la eforturile tale. In schimb, nu esti o zodie adepta a scenariilor complexe, chiar daca din cand in cand nu respingi situatiile sau ocaziile neasteptate ca sa-ti arati pasiunea.

Partenerii

Balanta iti va flata cu dibacie comportamentul narcisist.

Scorpionul isi va dezvalui intreaga pasiune carnala in bratele tale.

Cu Sagetatorul formezi o echipa de soc fermecatoare, ca si cand ati disputa un meci… impotriva cui?

Impreuna cu Varsatorul, va completati bine, cu conditia sa nu faci pe autoritara cu el, pentru ca el are oroare de persoanele autoritare.