Totul despre happy-end

Totul despre happy-end Totul despre happy-end

V-ati iubit, va visati tot restul vietii impreuna, v-ati facut juraminte scrijelite pe nisipul ud, dar iata ca n-a mers. Ba ce e de facut? “Ramaneti prieteni pentru ca inca va pasa unul de altul.” O da, ce romantic a sunat asta. Dar total neadevarat. Da, normal ca inca iti mai pasa, ca doar amintirile alea facute in nu stiu cati ani nu s-au evaporat odata cu valurile care au sters numele voastre de pe nisip. De fapt, tocmai “imi pasa” o sa fie problema in treaba asta cu prietenia.

Asta cu prietenia este cat se poate de falsa. Si nociva. Atat pentru aia care cred asta, cat si pentru cei care incearca asta. Ba, nu exista motiv sa ramai prieten cu cel cu care te-ai iubit. Scurt. Chiar daca in cel mai fericit caz v-ati despartit ca v-ati plictisit unul de altul, si nu ca v-ati inselat, tot nu cred in prostia asta cu happy end si cu prietenia de dupa.

Ia spune, daca la 2 luni (cel mai fericit caz) o vezi cu altul ce sentimente nutresti? Ia spune! O sa spui “vai, ce ma bucur s-o vad fericita!”? Nu, o sa te uiti la ala si o sa-l analizezi pana in maduva oaselor lui. O sa emiti pareri imediat despre el si o sa te gelozezi de mama focului cand o sa vezi ca-l pupa la fel, il tine de mana la fel si-l alinta la fel. Adica cum, tu credeai ca esti singurul elefantel cu trompa roz? Am vesti pentru tine! Toti sunteti iubi, iub, iubitel, iubi … bla bla bla.

Si acum ca am eliminat “ideea iubitului de neinlocuit”, sexdirect.xyz va invita sa vedeti si alte motive pentru care nu este posibila o prietenie intre fosti parteneri!

Stil de viata diferita!

Unul dintre voi o sa petreaca mai mult, mai bine si cu mai multi/mai multe. Sunt sigura ca nu o sa fie prea bine atunci cand o sa apelezi la fostul sa-ti schimbe becurile, ca doar na, a promis ca-ti va fi alaturi la greu, iar el iti va spune ca e ocupat cu o domnisoara, deci mai tarziu.

Nici lui nu o sa-i fie prea bine cand o sa vrea sa-i aminteasca in ce cutie i-a lasat cd-urile, iar ea o sa-i spuna ca a fost a consumat prea mult alcool azi noapte ca sa-si aminteasca de rahaturile lui.

Nu mai exista incredere

Bai, sa fii prieten cu cineva inseamna sa ai incredere in el. Si odata ce voi v-ati despartit nu mai exista incredere! Asta-i clar! Nu ma crezi? Ia aminteste-ti de ce v-ati despartit! Te-a inselat! S-a plictisit de tine! A avut incredere sa-ti spuna asta dupa cat timp? Ce a facut in tot acel timp, in cine a avut incredere sa vorbeasca despre tine, in loc de “cu tine”? Bun, mister elucidat.

Nu exista suport

Ba, da, poate sa vina la tine sa-ti aduca o pastila. Daca nu are planuri in seara aia. Dar nu poate sa-ti dea 1000 de mesaje in care sa discutati despre cat te doare burta la menstruatie. Si nu, nu poate sa vina dupa tine oricand, pentru ca ai facut nu stiu ce exces de alcool la o petrecere neplanuita. O sa gaseasca mereu altceva mai bun de facut. Si pe buna dreptate. V-ati despartit, viata fiecaruia avanseaza diferit. Daca aveati acelasi drum, erati inca impreuna!

E clar, nu exista happy end! Exista mai intai end si apoi happy!