Haine ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba de iarna

Voi, toate fashionistele, știți cât de important este să vă îmbrăcați pentru această ocazie. Fie că este o petrecere de sărbătoare sau o cină de Crăciun, ceea ce porți contează! Pentru a fi cu adevărat pregătiți pentru sezon, cel mai bine este să aveți la dispoziție piesele potrivite. Bineînțeles, nu tuturor le plac aceleași lucruri, dar există articole de îmbrăcăminte de bază care ar trebui găsite în fiecare dulap și despre asta vom vorbi astăzi. Ce ar trebui să obțineți sau să vă asigurați că aveți pentru sezonul de vacanță?

Pantaloni negri

Indiferent de ocazie, pantalonii negri pot ridica întreaga ținută. Cea mai bună alegere ar fi pantaloni negri solizi, bine echipați, Este un articol minunat de pus la îndemână. Puteți să le îmbrăcați cu un top strălucitor și tocuri sau să le atenuați lucrurile cu un pulover drăguț. Fie că alegeți pantalonii care se aprind sau sunt drepți depinde de dvs. și de stilul dvs. personal. Fie munca!

Tocuri cu bloc mic

Unele ocazii vor solicita tocuri, dar s-ar putea să nu fie cea mai practică alegere pentru nopțile lungi cu mult timp petrecut în picioare. Pentru a rezolva această problemă, alegeți tocuri inferioare. Sunt elegante și versatile și cu siguranță vor îmbrăca orice look. Dacă doriți să faceți un efort suplimentar și să fiți cu adevărat festiv, puteți obține o pereche care prezintă un pic de strălucire. Acestea se vor împerechea frumos cu aproape orice.

O mică rochie de seara neagră 

Sarbatori sau nu, o mica rochie neagra este un must-have pentru orice garderoba. Este cel mai bun mod de a începe o ținută și de a construi pe ea. Mergi la o petrecere de vacanță? Asociați-l cu o pereche elegantă de tocuri, un blazer și câteva bijuterii elegante și ruj roșu. Dacă doriți să îl îmbrăcați, puteți chiar să îmbrăcați un pulover peste el și să-l împerecheați cu cizme. Posibilitățile sunt nelimitate cu o rochie neagră solidă.

Palton Declarație

Este de la sine înțeles că iarna este rece și necesită îmbrăcăminte caldă. Știm cu toții acest lucru. Așadar, când ieșiți la cumpărături pentru o haină, căutați una care să facă o declarație. Indiferent dacă preferați un trench lung sau unul din blană artificială, gândiți-vă ce doriți în acest sezon și rulați cu el. Amintiți-vă, haina dvs. va fi primul lucru pe care îl văd oamenii când vă privesc, așa că face diferența.

Cizme peste genunchi

Cui nu iubește moda funcțională? Știm că da. În loc să mergi la cizme la mijlocul gambei în acest sezon, de ce să nu te duci complet? Obțineți cizme peste genunchi. În afară de faptul că pot face ca orice ținută să arate mai elegantă și mai îmbinată, sunt și ele calde. Este o situație câștig-câștig.

Turtleneck Top

Din nou, moda nu trebuie să fie întotdeauna inconfortabilă. Turtlenecks sunt cel mai bun exemplu în acest sens. În afară de faptul că sunt drăguți și calzi, arată și incredibil. Fie că sunt purtați singuri cu o mini-fustă drăguță sau sub un blazer, sunt sigur că vor face să iasă în evidență întreaga ținută.

Pulover cu guler

Acesta ar putea fi cel mai important de până acum. Un pulover clasic cu guler este ceva ce ar trebui să avem cu toții la îndemână. Indiferent ce culoare are, este un plus perfect pentru orice ținută. Puteți să o acoperiți deasupra unei bluze cu guler, să o purtați singură cu o pereche frumoasă de pantaloni sau să o puneți peste o rochie. Nu există o alegere proastă aici.