Hai sa mancam in Timisoara

  • Joi, 6 Februarie 2020
  • Diverse
  • Publicat de
mancare timisoara mancare timisoara

Chiar dacă românii cheltuie conform statisticii foarte mult pe mâncare de puține ori ne permitem să mâncăm la localurile din oraș.

Dacă ești în trecere prin frumosul oraș Timișoara sau locuiești aici în orașul de pe Bega, dar nu ai avut timp să gătești, orașul îți oferă o serie de variante de mancare, după gusturi și evident buget.

Ca sa nu piarda nici pe posibilii clienti care nu vor sa investeasca multi bani pe mancare, numeroase restaurante au inventat la pranz meniul zilei timisoara, un meniu suficient de bogat si de gustos ca sa devina atractiv si in zilele urmatoare, Si la pret este imbatabil; pentru 15 -20 de lei pe zi gasesti o multime de restaurante la alegere. 

Din când în când meriți un răsfăț culinar astfel că în momentul în care alegi un local să mănânci si nu vrei sa mananci meniul zilei timisoara te gândești facă vrei la preparate din produse congelate sau proaspete, calitatea ingredientelor, ambientul și gustul fac diferența. Un meniu echilibrat ar trebui să cuprindă toate grupele alimentare și să respecte câteva reguli de bază. Niciodată nu ar trebui să exagerăm cu nimic nici cu meniul zilei timisoara, în ceea ce privește alimentația sănătoasă, orice aliment-minune consumat în exces poate dăuna.

Restaurantul Belvedere e probabil cel mai îndrăzneţ şi rafinat restaurant din centrul oraşului Timisoara, în incinta hotelului Timișoara. Restaurantul Biofresh este locul prefert de întâlnire al vegetarienilor și al veganilor. Cu un buget mediu mănânci sănătos fără prăjeli.

Amatorii de meniuri vegane mai au o variantă, si anume localul Lamia, unde trebuie să te înarmezi cu mai multă răbdare, pentru că totul este preparat pe loc și crește timpul de așteptare. Atmosfera e plăcută, personalul este amabil, meniul zilei este atractiv.

Wake Up pub este așa cum îi spune numele un pub cu meniuri din bucătăria internațională. Localul este situat în clădirea Modex. Jack’s Bistro - Deși nu au o varietate mare de rețete, atât meniul zilei cât și celelalte preparate sunt extrem de gustoase, realizate din ingrediente proaspete.

Au și produse de post. Suppa Bar așa cum îi sugerează și numele este locul ideal pentru o supă bună. Un concept unic în oraș, care oferă atât variante de supe vegetariene cât și supe cu specific italian, pescăresc, asiatic și românesc.

Restaurantul pensiunii de lux Casa del Sole este din gama ofertelor pentru cei ce au alocat un buget mai mare pentru un meniu copios, care este si locul unde a fost cazată Shakira în urmă cu câțiva ani. Sunt doar câteva sugestii din paleta bogată de oferte de mancare, din Timișoara.