Gustări sanatoase pentru a vă stimula metabolismul atunci cand calatoriti

Gustări sanatoase pentru a vă stimula metabolismul atunci cand calatoriti Gustări sanatoase pentru a vă stimula metabolismul atunci cand calatoriti

Ori de câte ori zbori, probabil că nu te gândești la metabolismul tău. Adică, de ce ai face asta? Cu toate acestea, nu sunteți mai tineri și atunci când căutați gustări nesănătoase din avion, este posibil ca metabolismul dvs. să nu funcționeze așa cum se obișnuia. Nu vă faceți griji, însă, există o mulțime de opțiuni care nu vă vor deteriora portofelul sau palatul. Acestea sunt cele mai bune patru gustări pe care ar trebui să le luați cu dvs. ori de câte ori zburați mai departe. La naiba, încorporați-le în viața voastră zilnică!

Avocado

Super aliment? Pssh, este o subevaluare. Avocado ar putea fi uneori batjocorit de lumea pierderii în greutate, deoarece acestea sunt bogate în grăsimi, cu toate acestea este genul bun de grăsime (monoinsaturate). Prin urmare, nu vă simțiți rău mâncând avocado. Fie că este vorba de pâine prăjită de grâu, într-un avocado, sau chiar și ceva guacamol. Doar nu o faceți prea mult, deoarece este bogată în grăsimi, chiar dacă este bună. Grăsimile monosaturate vă ajută să vă creșteți metabolismul, astfel încât să ardeți grăsimile mai repede și să fie pline de fibre și proteine.

Portocale

Cu 500 MG de vitamina C, de ce nu ai aduce portocale cu tine? Sunt ușor de mâncat, ușor de transportat și sunt incredibil de gustoase. În plus, nu vei fi la fel de probabil să răcești atunci când aterizezi către noua ta destinație. Acum acesta este chiar beneficiul. Deoarece portocalele au de patru ori cantitatea recomandată de vitamina C, abilitățile de a arde grăsimile sunt, prin urmare, crescute cu aproximativ 50%. Dacă sunteți serios în privința greutății, consumați portocale timp de aproximativ 12 săptămâni pentru a vedea rezultatele.

Zmeură

De fapt, zmeura poate ajuta în departamentul de slăbire. Acest fruct roșu foarte mic are 8g de fibre la ceașcă și doar 60 de calorii pe porție. Aceste numere sunt greu de învins! Adăugați zmeură la cereale, iaurt, înghețată sau pur și simplu mâncați simplu.

Grapefruit

În ceea ce privește stimulentele metabolismului, grapefruitul este pe primul loc. Aceste citrice sunt pline de fibre, ceea ce înseamnă că te vei simți plin pentru mult mai mult timp. De asemenea, acidul galacturonic din grapefruit ajută corpul să descompună cu ușurință grăsimile.