Gustari sanatoase de consuma pe plaja

A merge la plajă este una dintre cele mai bune părți ale verii, fără îndoială! Totul, de la briza caldă a oceanului până la apa rece și nisipul moale, reprezintă locul perfect pentru a petrece o zi fierbinte. Cea mai mare dilemă a zilei tinde să fie: cu ce mâncare ar trebui să aduceți? Bineînțeles, gustările ușoare și rapide sunt ideale. Dacă încercați să păstrați un stil de viață sănătos, poate părea o provocare, dar suntem aici pentru a vă spune că nu este! Nu este nevoie să cumpărați baruri de granola scumpe sau ceva de genul acesta. Lucrurile pe care le poți împacheta pentru o zi la soare sunt de fapt destul de simple de realizat și depozitat! Tot ce ai nevoie pentru a le menține în stare proaspătă este un cooler cu gheață și ești bine să mergi.

Fructe proaspete

Acest lucru ar putea părea evident, dar este o opțiune fantastică. Nu numai că fructele îți vor satisface dinții dulci, dar poți încerca diferite lucruri! De exemplu, puneți niște struguri în congelator cu o seară înainte - acestea constituie o delicioasă și răcoritoare plajă. Puteți amesteca mai multe fructe pentru a face o salată strălucitoare și colorată, dacă doriți, sau chiar să rămâneți la fructele clasice de vară: pepene verde. Are multă apă, ceea ce înseamnă că te va ajuta să rămâi hidratat!

Legume și Hummus

O altă opțiune ușoară și delicioasă este legumele proaspete cu hummus ca o baie. Puteți felia castraveți, morcovi, ardei grași, roșii sau aproape orice altă legumă pentru a merge cu baie. Este greu să greșești cu acesta.

Ceai cu gheață

Dacă aveți tendința de a vă plictisi cu apă plată, încercați să vă pregătiți propriul ceai cu gheață! Puteți folosi ceai verde sau ceai negru și chiar infuzați-l cu fructe sau mentă.

Nuci

O gustare hrănitoare și hrănitoare, nucile sunt un deliciu minunat de mâncat pe drum. Conținutul lor ridicat de antioxidanți și conținutul de acizi grași omega-3 sunt minunați pentru dvs.

Unt de banane și arahide

Acesta este unul destul de simplu. Consumul unei banane cu unt de arahide este combinația perfectă de dulce și sărat. Nu numai că bananele sunt bogate în potasiu și vitaminele B6 și C, dar untul de arahide plin de proteine ​​vă va menține plin.

Sandwich

Dacă doriți ceva mai umplut decât doar gustări, atunci un sandwich este calea de urmat. Puteți folosi oricare pâine doriți și o puteți încărca cu legume gustoase. Un combo grozav este pâinea integrală, untul de avocado, spanacul, roșiile și brânza feta. Desigur, puteți pune orice doriți!