Grafica – Identitate

  • Vineri, 5 Martie 2021
  • Internet
  • Publicat de
Grafica – Identitate Grafica – Identitate
De Ce Sa Ne Alegi Pentru Crearea Identitatii Vizuale Sau Brandului?

La crearea unei identitati vizuale eficiente si profesioniste se iau in considerare mai multe aspecte. Printre acestea se numara domeniul de activitate, publicul tinta si concurenta.

SorinDesign Ploiesti – Cunoasterea domeniului de activitate este extrem de importanta pentru crearea unei identitati vizuale potrivite business-ului tau. De exemplu, daca vinzi piese auto, atunci in identitatea vizuala se vor folosi imagini reprezentative (o masina, piese, etc).

Identitate vizuala De Ce Sa Ne Alegi Pentru Crearea Identitatii Vizuale Sau Brandului?

Echipa noastra de experti in grafica publicitara au o experienta de peste 5 ani in creare logo si grafica publicitara, oferind rezultate de succes.

In plus, ne mandrim cu un portofoliu vast de grafica si logo-uri create, precum si de un numar impresionant de clienti multumiti. Pasiunea noastra pentru crearea unei identitati potrivite fiecarui business in parte se poate observa in fiecare rezultat oferit clientilor nostri.

SorinDesign Firma Web Design Ploiesti – Procesul prin care cream o identitate vizuala incepe printr-o intalnire cu clientul. Prin aceasta intalnire se stabilesc toate aspectele importante crearii unei identitati vizuale eficiente.

Creare sigla (logo sau emblema)

Realizarea siglei dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si sigla in format jpg, png transparent, pdf, pentru preview sau inserare in documente. Pana la alegerea variantei finale de sigla, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de domeniu, cerinte (minim 10 propuneri), urmate de eventuale modificari (in numar nelimitat).

Servicii logo design – Branding

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Suntem specializati in logo design, branding, corporate identity (creare sigla firma, design carti de vizita, mape de prezentare, cd de prezentare, foi cu antet, brosura, catalog, manual de brand, flyer, semnatura e-mail).