Ghid pentru a vida lenjerii de pat cu saci de vidat

Ghid pentru a vida lenjerii de pat cu saci de vidat Ghid pentru a vida lenjerii de pat cu saci de vidat

Sacii de vidat haine sunt un sistem revolutionar de etansare in vid care reduc volumul si maresc protectia lucrurilor noastre. Sunt ideali pentru pastrarea paturilor, pilotelor, lenjerii de pat, pernelor, puloverelor si altor articole de imbracaminte voluminoase.

Impachetati pur si simplu in acesti saci de vidat obiecte curate si uscate, scoateti aerul din sac folosind un aspirator obisnuit si depozitati sacul. Sistemul este usor si simplu de utilizat, iar sacii pot fi folositi din nou.

# 1 Cumparati saci de vidat de buna calitate Asigurati-va ca achizitionati sacul potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

# 2 Obtineti sacul potrivit in scopul dvs. Pe langa obtinerea calitatii corecte a sacilor, asigurati-va ca obtineti dimensiunea potrivita – acesta este cel mai frecvent motiv pentru care nu se inchid corect.

Daca doriti sa pastrati haine, jachete sau rochii, utilizati saci de vidat de depozitare suspendati.Daca doriti sa vidati lenjerii de pat, plapumi, pilote lucrari mai voluminoase folositi saci de vidat 68 x 98 cm

# 3 Inchideti fermoarul incet Asigurati-va ca lasati cel putin un centimetru de spatiu intre fermoar si continutul din sac, daca puteti, si sigilati fermoarul incet. Impingerea clipului peste fermoar prea repede este cauza numarul 1 pentru deteriorarea sacilor de depozitare sub vid, deoarece oamenii taie sacul cu clema. Inchiderea lenta va ofera, de asemenea, timp pentru a verifica daca fiecare milimetru de fermoar a fost inchis – chiar si cea mai mica parte ratata va duce la scurgerea aerului.

# 4 Verificati fermoarul! Daca sacul pare sa aiba scurgeri, putem garanta ca este pentru ca ati ratat o mica parte a fermoarului. Utilizati degetul aratator si degetul mare si apasati impreuna la fiecare capat al fermoarului de pe sac pentru a va asigura ca este complet inchis. Apoi rulati degetul aratator si degetul mare de-a lungul fermoarului pentru a verifica eventualele parti lipsa.

# 5 Depozitare rapida fara aspirator Daca trebuie doar sa puneti cateva lucruri departe si sa nu aveti timp sa scoateti aspiratorul, puneti articolele in saci de vidat si apoi inchideti fermoarul aproape in intregime. Rulati sacii pentru a indeparta cea mai mare parte a aerului, si inchideti restul fermoarului. Cu toate acestea inchise, puteti roti sau apasati din nou sacul pentru a forta mai mult aer din supapa de unica folosinta. Nu va fi la fel de bun ca si folosirea aspiratorului, dar va va economisi spatiu, si va fi rapid.