Ghid pas cu pas pentru a crea un cont pe iTunes

Ghid pas cu pas pentru a crea un cont pe iTunes Ghid pas cu pas pentru a crea un cont pe iTunes

Doriti sa deschideti un cont iTunes (ID-ul Apple) pentru a achizitiona materiale media, cum ar fi muzica, filme, audiobook-uri, podcast-uri si asa mai departe? Instalati iTunes pe computer si configurati un cont iTunes pentru a crea ID-ul Apple. Cu ajutorul acestuia, va puteti conecta la iTunes, puteti achizitiona si descarca suporturi media pe computerul dvs. si puteti sincroniza (transfera) media pe iPad.

Aveti nevoie de un cont iTunes pentru a va inregistra iPad-ul si pentru al utiliza pentru prima data. Daca ati achizitionat iPad-ul de la Apple Online Store, atunci aveti deja un cont iTunes (Apple ID).

1 In primul rand, deschideti aplicatia iTunes de pe computer.

Puteti deschide iTunes facand clic pe optiunea din meniul „Start” al computerului din Windows sau facand clic pe elementul iTunes din docul Mac.

2 Click pentru a deschide meniul „Store” si alegeti „Creare cont” din meniul care apare.

Se afiseaza ecranul „Welcome to the iTunes Store”.

3 Click „Continue”.

Se afiseaza ecranul „Termeni si conditii”.

4 Faceti clic pe pentru a selecta caseta de selectare „Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile iTunes” si apoi faceti clic pe butonul „Continuare”.

Va aparea ecranul „Creati contul Store iTunes” (Apple ID).

5 Completati campurile de informatii si faceti clic pe butonul „Continuare”.

Dati clic pe ultimele doua casete de selectare pentru a le deselecta (daca nu doriti sa primiti e-mailuri de la Apple Store), inainte de a da clic pe butonul „Continuare”. Se afiseaza ecranul „Obtineti o metoda de plata”.

6 Introduceti informatiile dvs. de plata si faceti clic pe butonul „Continuare”.

Introduceti informatiile pentru cardul de credit pe care doriti sa il utilizati pentru achizitiile iTunes pe ecranul Plata. Apare un ecran care confirma deschiderea contului dvs.

7 Faceti clic pe butonul „Done”.