Ghid de alimente atunci cand cresteti un copil

  • Duminică, 13 Martie 2022
  • Familie

Care este reacția ta imediată când vezi un bebeluș dolofan?

Unii oameni cred că copiii dolofan sunt drăguți, în timp ce alții se grăbesc la părinții lor să le spună că nu fac o treabă excelentă cu copiii lor – dar care este adevărul din spatele greutății unui copil? Există vreun ghid care ar trebui urmat? 

Ei bine, ar trebui să monitorizați întotdeauna copiii dvs., inclusiv greutatea și obiceiurile lor alimentare, dar experții știu că orientările privind greutatea ar putea să nu fie cea mai bună modalitate de a determina dacă copilul dumneavoastră este sănătos sau nu.

În timp ce obezitatea infantilă este destul de periculoasă și poate avea un impact de durată asupra vieții lor de adulți, este important ca părinții să-și amintească că sănătatea copilului lor este pe primul loc. Există unele programe de slăbire care vizează copiii, dar care este motivul din spatele acestor programe? Aceștia se concentrează mai degrabă pe greutate decât pe sănătatea copilului și, în calitate de părinte, este datoria ta să te asiguri că copilul tău este în cea mai bună sănătate. Dieteticianul înregistrat Rebecca Scritchfield crește acum gradul de conștientizare cu privire la noile linii directoare privind greutatea copiilor.

De obicei, unui copil i se va recomanda un program sau o dietă de slăbire dacă nu se încadrează în limitele normale stabilite de Indicele de masă corporală (IMC). Scritchfield dezbate că, deși intenția din spatele acestuia poate fi îmbunătățirea sănătății copilului, acesta îl supune la probleme de sănătate mintală mult periculoase și crește riscul de a dezvolta tulburări de alimentație și probleme de imagine corporală.

Scopul tău ca părinte este să creezi un mediu sigur și sănătos în care copiii tăi să crească. Trebuie să fii educat cu privire la obiceiurile copiilor tăi în ciuda greutății lor, să practici compasiunea și să le oferi sprijinul de care au nevoie pentru a depăși orice obstacol.