Genti colorate - ispita verii

Genti colorate - ispita verii Genti colorate - ispita verii

Gentile colorat reprezinta literalmente imaginea dorintelor femeilor de pretutindeni incropita din materiale usoare de vara si pictate in toate culorile curcubeului.

Pana la urma, trebuie sa recunosti ca astepti vara fie si pentru simplul fapt de a straluci sub soare purtand culorile vii aflate in tendinte. Intr-adevar, este greu sa eviti sau sa stai departe de o tinuta vesela, plina de culoare si debordand de optimism, insa la fel de greu este de incorporat pete cu culoare in outfitul tau, exact in cantitatile potrivite.

Spre binele nostru, acest an nu este atat de restrictiv, tendintele oferindu-ne acces la culori puternice, nu neaparat combinate in complementar. Vezi topul celor mai bune magazine online de genti pe conde.

Am tot discutat despre cum poti include nuante tari intr- o garderoba plina de culoare, despre cum o tinuta nude sau rece poate fi inviorata cu ajutorul catorva elemente pline de culoare. Aici ne referim in principiu la accesorii.

Doar suita de bijuterii, curele, ochelari de soare si genti colorate ne poate pregati sufleteste pentru distractia verii. Si daca de toate celelalte am vorbit pana acum, este lesne de ce acordam aceste randuri ultimei categorii, gentilor colorate. 

Gentile din acest an par a fi desprinse dintr-un album pop art, in special in sezonul aflat in plin avant. Tributul catre Andy Warhol pare abia la inceput, insa cu cat ajungi mai curand in magazine pentru a-ti cumpara genti colorate gata de a-ti transporta lotiunea de plaja si o carte buna.

Categoric o alegere de genti colorate pentru a inviora orice tinuta este de dorit, iar argumentul suprem este caracterul permanent al acestui accesoriu in cadrul outfitului tau. In fond, cand pleci pe usa fara geata la purtator?

Genti colorate - tendinte color block '80

In materie de genti colorate, modelele puse la dispozitie de brandurile populare si accesibile din tara urmaresc tendintele anilor 1980, decada renumita pentru accentele de culori puternice, dispuse in cadrul aceluiasi obiect vestimentar.

Vom gasi mania skittles in genti de toate dimensiunile, de la cele mari de umar, similare cu pungile de cumparaturi (grocery bags), pana la cele "de postas" si chiar la gentile de seara.

Materialele variaza si ele, de remarcat fiind pielea vopsita in culori neon, readoptarea catifelei in genti colorate si plicuri, precum si diminuarea accentelor metalice.

Buzunarele exterioare au disparut de pe majoritatea modelelor, fiind inlocuite cu catarame mari sau pliuri de material pentru efectul stilistic deosebit.

Oferta de genti colorate este variata si incantatoare, insa mai bine iti dam tie cuvantul pentru aprecieri.