Gaseste perechea ideala dupa buze

  • Marţi, 11 Februarie 2020
  • Diverse
Gaseste perechea ideala dupa buze Gaseste perechea ideala dupa buze

§   buze mari, e senzual, voluptos, inclinat catre placerile lumesti, in general. Baietii cu buze groase sunt pasionali, tandri si afectuosi si traiesc viata la cote maxime. Sunt foarte eleganti, chiar cocheti si tin foarte mult Ia eticheta (la fel cum arata, cum se imbraca, cum se poarta). Sunt pretentiosi, dar capabili. Au marl resurse de energie, multa imaginatie si mult talent literar-artistic. Unii dintre ei fac parte din fascinanta lume a modei. Sunt foarte autoritari si categorici. Nu se multumesc cu putin si rar fac compromisuri. Uneori le place sa se rupa de realitate, de lumea deziantuita si sa se odihneasca undeva, departe, alaturi de persoana draga inimii. Sunt niste tipi super-bestiali, fermecatori, care to cuceresc de la prima vedere. In compania unui asemenea tip timpul curge foarte repede. Este, insa, mai greu sa-l pastrezi. Ii place aventura si noul. Cand gaseste persoana potrivita, aceasta se poate spune ca este cu adevarat fericita.

§   buze subtiri, e mai interiorizat si ii place sa-si creeze o lume a lui, imaginara. Toti tipii cu buze subtiri sunt foarte dinamici si perseverenti. Altruismul nu este tocmai punctul lor forte. Sunt insa foarte calculati si buni organizatori. Stiu poate cel mai bine valoarea banilor. Daca vrei sa faci parte din randul celor bogati, atunci va trebui sa gasesti un tip din aceasta categorie. Le place sa tina totul sub control, insa. Sunt prudenti si rar sunt luati prin surprindere de ceea ce se intampla in jurul lor. Sunt isteti si isi dozeaza foarte bine efortul. Nu manaca mult si nu acorda o importanta prea mare vestimentatiei. Sunt tipi dintr-o bucata, care stiu exact ceea ce vor si nu se lasa pana cand nu si-au atins obiectivul.

§   buze obisnuite (egale si echilibrate ca dimensiune, intre ele si in raport cu fata), e o persoana amabila, binevoitoare, foarte de gasca si adevarat confident. Pentru el, armonia este cel mai important lucru. E calculat, serios si modest. Chiar daca au motive de lauda, baietii cu buze normale nu se lauda, preferand sa lase pe altii sa o faca. Sunt veseli, apreciati de gasca si de cunoscuti si sar de multe on in apararea unui prieten care are nevoie de ajutor. Nu sunt posesivi si nici gelosi. Stiu sa se faca folositori si respectati. Se bucura de respectul celor din jurul lor. Sunt amatori de distractii, dar nu de orice fel, preferand sa aleaga el pentru restul grupului in care se afla. Isi pun repede in valoare calitatile de conducator, de lider de grup.

§   buze diferentiate ca marime (buza de sus mai mare decat cea de

jos si invers), e un personaj altruist, non-conformist si putin idealist. De obicei, in dragoste, baietii acestia dau mai mult decat primesc. Sunt foarte atrasi de ideea de familie, le plac foarte mult copiii. Sunt persoane idealiste, dar anturajul ii schimba. Nu le place schimbarea. Daca s-au obisnuit cu o partenera, greu ar mai putea fi interesati de o alta persoana de sex opus. Sunt preocupati de calculatoare, de literatura SF si de sport. Muzica clasica este un alt hobby al lor. Sunt tipi interesanti si binevoitori. Nu sunt rebeli si ii respecta pe cei mai in varsta sau cu mai multa

experienta. Sunt disciplinati si intelegatori cu altii. Sunt greu de suparat  dar atunci cand cineva ii calca pe bataturi se dezlantuie violent. Totusi, supararea lor nu este de durata. Deviza dupa care se calauzesc in viata este: "ceea ce nu-ti place, altuia nu-i face". De obicei au vocatie catre profesii cum ar fi: contabil, medic, analist-programator, ziarist etc.