GAMM – Un partener de încredere la cele mai înalte standarde, în exclusivitate în România

  • Vineri, 7 Iulie 2023
  • Afaceri
  • Publicat de
Piese si accesorii industriale Gamm Piese si accesorii industriale Gamm

HIQTECH vă oferă cu ajutorul Next Industry, în EXCLUSIVITATE în România, o paletă diversă de piese și accesorii industriale produse de GAMM - producător italian cu o tradiție de 65 ani! Toate produsele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, certificate la standarde mondiale, și acoperă o plajă de aplicații din cele mai diverse domenii.

 În ritmul alert al acestei lumi, în care inovația este esențială, sunt căutate în permanență unelte și utilaje care pot spori eficiența și productivitatea.

Roți de manevră:

Producătorul italian GAMM este renumit pentru dezvoltarea de produse standardizate cu specificații tehnice de ultimă generație și prin angajamentul său ferm față de calitate. GAMM s-a poziționat printre liderii pe piața roților de mână industriale. Gama lor extinsă de roți de mână se adresează unei multitudini de industrii, dar ceea ce face ca roțile de mână industriale de la GAMM să fie cu adevărat excepționale este atenția deosebită la detalii în procesul de design și producție al acestor elemente. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste roți de mână sunt construite pentru a rezista chiar și în cele mai dure medii industriale, asigurând durabilitate și longevitate.

Mânere de strângere ajustabile:

Mânerele de strângere sunt niște instrumente versatile care au aplicații într-o gamă largă de domenii. De la prelucrarea lemnului și prelucrarea metalelor până la construcții și inginerie, acestea au devenit un atu indispensabil atât pentru profesioniști, cât și pentru entuziaști. Nemaifiind limitat de mecanismele fixe de prindere, manerele de strangere permit utilizatorilor să se adapteze fără efort la diferite piese de prelucrat și cerințe ale proiectului.

Picioare articulate reglabile:

Picioarele articulate și reglabile sunt folosite în sectorul auto, fiind esențiale pentru poziționarea precisă a mașinilor grele și a liniilor de asamblare.

Această stabilitate nouă îmbunătățește eficiența operațională și siguranța lucrătorilor, conducând ulterior la creșterea productivității și la reducerea timpului de nefuncționare. Sunt folosite de asemenea în industria alimentară și a băuturilor. Menținerea stabilității este esențială pentru a preveni accidentele și pentru a asigura practicile de igienă. Datorită rezistenței lor la reacții chimice și a designului ce permite o curățare ușoară, picioarele articulate și reglabile au devenit elemente esențiale pentru a asigura performanța optimă și siguranța mașinilor de procesare, îmbuteliere și ambalare a alimentelor. De asemenea, picioarele reglabile pot fi găsite și în sectorul sanitar. Echipamentele medicale precum aparatele de diagnosticare, mesele cu raze X și roboții chirurgicali necesită o stabilitate impecabilă în timpul procedurilor delicate.

Pistoane de indexare:

Pistoanele de indexare, permit o poziționare rapidă și precisă. Știfturile lor retractabile permit ajustări rapide și blocarea sigură în poziție, minimizând erorile umane și maximizând precizia. În consecință, se obțin cicluri de producție îmbunătățite, deșeuri reduse și eficiență operațională îmbunătățită. Pe de altă parte, știfturile cu arc excelează în aplicațiile care necesită presiune controlată, oferind o soluție fiabilă pentru sarcini precum menținerea, blocarea sau ejectarea componentelor. Natura lor rezistentă asigură o forță constantă și un flux de lucru fără întreruperi, dovedindu-se a fi indispensabile în diferite etape de producție.

 

Industriile din multe părți ale mapamondului au recunoscut impactul extraordinar pe care produsele GAMM îl pot avea, în sens pozitiv, asupra rezultatelor înregistrate. Ca urmare, cererea pentru aceste accesorii industriale standardizate a crescut vertiginos, GAMM devenind astfel un producător și furnizor de bază. Expertiza de neegalat și abordarea orientată spre client a companiei le-a câștigat reputația de a fi partenerul de încredere al industriei, fără rabat la calitate.