Game of Thrones sezonul 8: Data lansarii, trailer si teorii

Game of Thrones continua sa ne impresioneze cu rasturnarile sale de situatie. Și povestile din spatele scenei serialului nostru preferat de televiziune pot fi la fel de interesante ca si liniile principale. Am explorat cateva informatii despre sezonul 8 pe care nu trebuie sa le ratati. Aruncati o privire mai jos!

Cand se intoarce Sezonul 8 la Game of Thrones?

Desi nu a existat inca un cuvant oficial, Game of Thrones sezonul 8 este in prezent programat sa se intoarca la sfarsitul anului 2018 sau la inceputul anului 2019, 2019 este mult mai probabil chiar acum.

Cate episoade va avea sezonul 8?

Dupa cum confirma directorii David Benioff si D. B. Weiss, Game of Thrones 8 va avea doar sase episoade. Desi este probabil ca fiecare episod sa aiba o lungime de la 60 de minute la 120 de minute.

Este Game of Thrones 8 ultima serie?

Din pacate, da. Directorii au optat pentru impartirea sezoanelor finale in episoade mai putine, dar mai lungi. Dar, practic, este finalul acestor personaje si poate Westeros.

Exista un trailer Game of Thrones 8?

Nu inca, dar cand incepe productia – vor aparea cateva imagini.

Au inceput filmarile pentru Game of Thrones sezonul 8?

Nu inca. Cu toate acestea, pre-productia este in plina desfasurare, iar Nikolaj Coster-Waldau, care il interpreteaza pe Jaime Lannister, a spus ca filmarile vor incepe in urmatoarele cateva luni. „Ne intoarcem in octombrie, asa ca poate in urmatoarele cateva saptamani, vom primi scripturile si voi afla. Sunt foarte curios.”

Programul de filmare al sezonului 7 a fost perturbat de faptul ca literalmente, iarna nu a venit la timp pentru ca ei sa filmeze anumite scene.

Cine va fi in Game of Thrones sezonul 8?

Daca nu ni se spune altfel, putem presupune ca toate personajele principale se vor intoarce. Astfel, Jon Snow (Kit Harrington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Cersei Lannister (Lena Headey), Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner), Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) ) vor fi toate in finalul epic.