Gama de canapele extensibile, alegerea ideala pentru un living de exceptie

Gama de canapele extensibile, alegerea ideala pentru un living de exceptie Gama de canapele extensibile, alegerea ideala pentru un living de exceptie

Amenajarea unui living iti ofera multiple oportunitati pentru a-ti exersa creativitatea si imaginatia. Poti pune in scena un decor deosebit in locuinta ta, prin cateva piese de mobilier centrale, fara alte artificii estetice deosebite. Pentru asta, ai la dispozitie gama moderna de canapele extensibile, din care poti alege culoarea, stilul, modelul si materialul perfect pentru a se integra in ansamblul amenajarii. Rezultatul final? Un living primitor, care ofera un plus de confort, dar si o stare de bine intr-o amenajare de exceptie. Spor!

Cateva sfaturi numai bune de pus in practica, pentru a integra perfect o canapea in livingul tau!

Culoarea dicteaza starea de spirit dintr-o incapere: creeaza contraste cu efect de durata

Alegerea culorilor joaca un rol important in realizarea unei amenajari, indiferent de incapere. In timp ce tonurile calde si neutre ne induc o stare de liniste, relaxare si odihna, tonurile puternice sunt cele care ne confera energie, atrag atentia specialistii in designul interior. Dincolo de culoarea peretilor, nuanta in sine a pieselor de mobilier este extrem de importanta. Ea poate sa fie complementara sau chiar contrastanta, in functie de celelalte elemente din camera.

Limita este doar imaginatia, daca tii cont de cateva reguli esentiale. In ceea ce priveste culoarea unei canapele, tine cont ca ea va deveni elementul central al camerei. Poti opta pentru modelele ce imbina doua nuante complementare, cum ar fi albastru si galben. Sau poti alege contrastele: alb-negru. Si culorile unitare sunt in voga, populare fiind canapelele mov/gri.

Dimensiunea canapelei impacteaza echilibrul din amenajare: masoara absolut totul cu atentie

Nu este suficient sa ai spatiu la dispozitie. Intentia unei amenajari reusite este aceea de a obtine echilibrul perfect si armonios intre toate piesele de mobilier. Daca ai o camera deja aglomerata cu multe piese de mobilier functionale, opteaza pentru o canapea de dimensiuni mai mici. Tine cont ca secretul este sa obtii, la final, un spatiu aerisit. Astfel, te vei putea bucura de confort si de o stare buna de spirit, fara a atrage presiunea asupra ta. O camera luminata, cu o canapea ce nu exagereaza in dimensiuni, e punctul de start ideal pentru o zona de socializare a locuintei. Daca, dimpotriva, utilezi de la zero o incapere, atunci poti profita de sansa si sa alegi o canapea de dimensiuni extinse. Nu numai ca intreaga amenajare se va orienta in jurul acestei piese de mobilier centrale, dar te vei putea bucura si de avantaje practice: o canapea mare.

Gama moderna de canapele extensibilă de la Complexslava, cel mai popular magazin de mobilier

Vrei sa faci o investitie excelenta si, in acelasi timp, sa castigi timp? Da, se poate! In magazinul cu mobila clasica Complexslava ai toate piesele de mobilier la distanta de un click. Gama de canapele extensibilă este extrem de variata, atat in materie de modele si culori, cat si in ceea ce priveste materialele, texturile si dimensiunile.

Si preturile sunt foarte bune, tinand cont de standardele de calitate pe care le ofera cei de la Complexslava. In cel mai scurt timp, primesti produsul acasa si poti da startul reamenajarii livingului tau. Expertii de la Complexslava sunt recunoscuti datorita profesionalismului dovedit, dar si datorita interesului fata de clientii lor. Experienta de cumparare este una foarte buna, o dovedesc recenziile bune.

Spor la cumparaturi!