Gama de aparate auditive reincarcabile, un pas urias in evolutia dispozitivelor medicale

Gama de aparate auditive reincarcabile, un pas urias in evolutia dispozitivelor medicale Gama de aparate auditive reincarcabile, un pas urias in evolutia dispozitivelor medicale

Exista 4 grade de pierdere a auzului: usoara, moderata, severa si profunda. In lume, peste jumatate de miliard din populatie are o problema de auz. Nu mai putin de 3 bebelusi din 1000 se nasc cu deficiente de auz. In Romania, mai bine de 2 milioane de pacienti sufera de hipoacuzie.

Peste 50% dintre romanii care se confrunta cu deficientele de acest tip sunt adulti tineri, care nu au implinit varsta de 65 de ani. Intr-un astfel de context, specialistii au fost obligati sa implementeze noi device-uri medicale, care sa le usureze viata. Asa a aparut gama de aparate auditive Reincarcabile, care schimba viata pacientilor din Romania.

 

Care sunt problemele secundare pierderii auzului

Hipoacuzia nu este o afectiune care genereaza durere, ci disconfort. Pentru pacientii care nu mai au sansa la un tratament medical eficient, atat prin medicamentatie, cat si prin interventii chirurgicale, nu mai exista decat o singura solutie: aparatul auditiv. Aici apar problemele adiacente, derivate din alegerea gresita a device-ului.

Calitatea vietii are mult de suferit, intrucat pacientii resimt urmtoarele simptome: isi pierd capacitatea de coordonare in spatiu, sufera de tuit in urechi, sunt irascibili, simt o difucultate mult crescuta in interactiunea cu ceilalti, se izoleaza si – de foarte multe ori – acuza depresie. In astfel de cazuri, pacientii se resemneaza cu noul stil de viata, lucru total eronat. Datorita evolutiei tehnologiei, exista solutii mult mai bune, iar device-urile de ultima generatie, pentru acest lucru au fost create: sa schimbe vieti.

 

Ce avantaje aduce gama de aparate auditive ultra-moderna

Device-urile de ultima generatie, precum StyleLine / StyleLine BT, Stellar RIC 8C si Stellar M 8C BTE sunt un pas inainte in evolutia device-urilor medicale. Dispozitivele inteligente integreaza functionalitati ultra-moderne, menite sa imbunateasca stilul de trai al fiecarui pacient hipoacuzic.

Fie vorbim de modelele retroauriculare, fie ca ne referim la cele intrauriculare, orice device este usor de purtat si de ajustat, datorita modului in care a fost conceput. Conectivitatea usoara este un mare atuu al acestor echipamente, care permit receptarea sunetelor emise prin TV sau radio. Cu o autonomie de pana la 24 de ore, aparatele auditive reincarcabile au o celula de alimentare LI-Ion, ce sporeste mobilitatea si flexibilitatea purtatorului. In doar patru ore de incarcare, device-urile sunt pregatite pentru a fi purtate intreaga zi, fara probleme.

 

Ai nevoie de un service aparate auditive? Mergi direct la centrul de protezare Wesound.ro

Wesound.ro e un centru de protezare auditiva ultra-modern, cu o gama larga de servicii. Se ocupa atat de diagnosticarea problemelor de auz, cat si de comercializarea de dispozitive medicale de ultima generatie. La Wesound.ro poti face audiograma si timpanograma, iar expertii te vor consilia in alegerea celui mai bun dispozitiv medical. In plus, iti ofera o paleta larga de optiuni, atunci cand vine vorba de echipamentele medicale. Odata ce ai ajuns la Wesound.ro, vei intalni un grad ridicat de profesionalism, dar si o atitudine prietenoasa, deschisa, colaborativa, un suport real pe care expertii il ofera fiecarui pacient. Sunt experti in diagnosticare computerizata, beneficiaza de cele mai noi aparaturi medicale si tin pasul cu trendurile.

Specialistii te vor invata si cum sa ingrijesti aparatul auditiv, pentru a te tine departe de orice problema. Audiologii Wesound.ro au cea mai buna pregatire in domeniu si vin in intampinarea ta cu solutii moderne, pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. Daca ai nevoie de un service aparate auditive, apeleaza tot la ei.

 

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: [email protected]