Functioneaza antrenamentele cu impact redus?

  • Duminică, 29 Ianuarie 2023
  • Sport

Ce se întâmplă dacă îți spunem că nu trebuie să faci întotdeauna sesiuni de antrenament dificile și transpirate pentru a te menține în formă? Pentru persoanele care fug de a ridica greutăți mari, de a merge cu viteză maximă pe o bandă de alergare sau de a urma diete extreme, un antrenament cu impact redus este răspunsul pentru tine. Îți poți controla starea de bine doar mergând, făcând yoga, bară sau multe altele, dar numai dacă o faci corect.

Fostul fotbalist Natalie Laser este unul dintre numeroșii americani care au făcut saltul de credință și și-au pus încrederea în activități fizice cu impact redus. În timpul sesiunilor de antrenament, Laser dădea totul pentru a se asigura că rămâne în formă, dar undeva în interior știa că grind o dăuna în interior. Acesta a fost momentul în care a părăsit cu totul fotbalul în anul 2018 pentru a-și lua în serios bunăstarea mentală și fizică și de atunci nu s-a mai uitat înapoi.

Antrenamentul cu impact redus nu este numai bun pentru corpul tău general, ci și pentru mintea ta. Când antrenamentele de mare intensitate vă fac programul foarte solicitant, poate provoca anxietate până la sfârșitul zilei. Impactul scăzut nu este doar un proces mai puțin obositor, exercițiile precum yoga și pilates vă ajută, de asemenea, să vă calmați mintea și să faceți față stresului.

Dale Stabler și Elizabeth Endres și-au lansat comunitatea de fitness pe internet, Sweats & The City, chiar înainte de 2020. Când oamenii nu au putut să ajungă la sală, cei doi și-au dat seama că, în loc să meargă la sală, fac un antrenament cu impact redus acasă. poate face o mare diferență. Aplicația lor de fitness, Orro, nu numai că organizează sesiuni pentru oameni, dar îi ajută și să elaboreze un plan de dietă bine echilibrat. Stabler a declarat că oamenii sunt, în general, surprinși să vadă impactul mare al acestor exerciții simple pe termen lung și că în curând și-au dat seama că nu a fost atât de ușor pe cât credeau.