Franke, lider în cercetarea şi dezvoltarea produselor pentru bucătărie, dezvăluie noua identitate de brand

  • Sâmbătă, 17 Decembrie 2022
  • Afaceri
  • Publicat de
Site-ul web Franke consolidează poziționarea brandului în noul design (imagine: Franke) Site-ul web Franke consolidează poziționarea brandului în noul design (imagine: Franke)

Decembrie 2022

„Franke – deschidem un univers plin de oportunități.” Aceasta este noua promisiune de brand, formulată de  liderul global al soluțiilor pentru bucătării, catering în sistem profesional și prepararea profesională a cafelei. Începând cu trimestrul 4 al anului curent, Franke a prezentat această nouă apariție pe site-ul web oficial și pe canalele social media.

„Schimbarea este singura constantă în viață.” Pentru Franke, filozofia de brand reprezintă căutarea inteligentă a noilor modalități de a face față schimbărilor constante – alături de clienți și parteneri. Pentru a realiza acest lucru, compania îmbină expertiza sa vastă în inginerie cu tehnologia de ultimă oră și estetica funcțională, precum și cu serviciile integrate și soluțiile inovatoare. Pe scurt: „Franke deschide un univers plin de oportunități”.

Tradiționalul se întâlnește cu gândirea în perspectivă

Pentru a urmări acest scop și la nivelul comunicării externe, Franke a dezvoltat o identitate de brand care, din 13 septembrie, a fost implementată treptat pe toate platformele de comunicare, precum site-ul actualizat, cât și în comunicarea de marketing. Noul design adoptat este dinamic, flexibil și contemporan, oferind culori proaspete, linii curate și simboluri clare. De asemenea logo-ul Franke actualizat are un ton cromatic îndrăzneț „Vibrant Red” – pentru o mai mare precizie și adaptabilitate, iar aspectul flexibil conturat prin noul font dinamic „Antarctica” este eficient în transmiterea mesajului de „schimbare constantă”.

Noul site web: însuflețire adusă punctelor de legătură Franke

După mai mult de șase luni de dezvoltare, unul dintre cele mai importante canale ale Franke – site-ul companiei, franke.com – și-a făcut debutul în noul design, adăugând greutate poziționării brandului.

Datorită acestuia, afișajul clar și lizibil este optimizat pentru o utilizare plăcută pe o varietate de dispozitive. În plus, arhitectura clară a informațiilor și conținutul atractiv sunt menite să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Pe site-ul web reproiectat, utilizatorii pot găsi informații detaliate despre Franke Group și cele trei divizii, precum și toate documentele sau informațiile de care ar putea avea nevoie referitoare la produse și servicii.