Fotograf Nunta Constanta

  • Miercuri, 4 Octombrie 2023
  • Divertisment
  • Publicat de
Fotograf Nunta Constanta Fotograf Nunta Constanta

Echipa Birgauan Foto Video Constanta sa creat din pasiunea pentru fotografie

Numele meu este Adrian si sunt unul dintre fotografii echipei Birgauan Foto Film. Locuim in Constanta, iar fotografia a devenit un stil de viată de 20 de ani, ce ne ocupa tot timpul. Iubesc sa mă conectez cu natura prin fotografie, dar cu toate astea am ales fotografia de nunta, deoarece  generează o relație foarte strânsă intre oameni, îmi permite, atât mie ca fotograf cat si vouă ca miri, sa vorbim, sa radem, sa fim noi înșine, sa putem capta un pic din dragostea pe care o împărțiți împreuna si sa facem din evenimentul vostru cea mai frumoasa aventura.

Nunta voastră este o zi unica, plina de emoții pe care eu, ca fotograf de nunta in Constanta, am onoarea si plăcerea sa le surprind, mulțumind pentru oportunitatea fantastica de a crea amintiri neprețuite pentru toata viată.

Agitație, emoții, design, verighete, buchetele, mama, tata, bunicii , prieteni, domnișoare de onoare, șampania si in primul rând Mirele si Mireasa. O poveste minunata de o zi care trebuie surprinsa in cele mai intime si emoționate aspecte ale ei.

Poate fi privita ca foto jurnalism? Da. Poate fi privita ca fotografie artistica? Da. Din ziua in care ai ales sa fi Fotograf de Nunta, ti-ai asumat un risc, acela de a găsi combinația perfecta intre cele doua stiluri de fotografie, imbinandu-le armonios, conturând astfel stilul tău personal.

Când cauți Fotograf nunta Constanta si Video Nunta Constanta Imagini simple, elegante, instantanee, sau din contra, elaborate, sofisticate, regizate, toate trebuie sa aibă un numitor comun: acela ca Fotograful De Nunta sa reprezinte mirii cat mai bine, sa le redea emoțiile si trăirile din ziua nuntii lor si, cel mai important, sa ajungă la rezultate peste așteptările mirilor. Daca nu se reușește acest lucru vor fi doar imagini corecte tehnic dar cat se poate de banale.

A fi fotograf de nunta nu înseamnă doar sa știi sa alegi combinația perfecta intre parametrii aparatului, ci sa creezi o conexiune intre tine ca si fotograf si oamenii din fata ta. Prin încrederea pe care le-o oferi dar si naturalețe, protagoniștii iti pot oferi cele mai naturale si originale cadre.

Relația dintre Fotograf Videograf si Miri este foarte importanta, astfel încât să vă simțiți confortabil în jurul său și să puteți colabora eficient. În plus, fotograful trebuie să fie un bun comunicator, pentru a putea discuta cu voi despre nevoile și preferințele voastre și pentru a vă oferi sfaturi cu privire la cele mai bune locații și momente pentru fotografii.

Fiecare nunta este unica si, ca atare, suntem mereu atenți la detalii si la nevoile tale individuale. Vom discuta înainte de nunta si vom lucra cu tine pentru a înțelege exact ceea ce iti doresti pentru fotografiile tale de nunta si iti vom oferi sugestii si idei pentru a-ti face amintirile sa fie cu adevarat speciale. De la pregatirile de dimineata pana la petrecerea de seara, vom fi acolo pentru a surprinde fiecare moment, fiecare emotie si fiecare detaliu important.

Un atuu foarte important in fotografia de nunta este: implicare. Cu cat te implici mai mult cu atat ai mai multe sanse ca evenimentul sa iasa bine, cadrele luate sa fie perfecte, sugestive, emotionale iar, mirii tai sa fie mulțumiți pe deplin. Pentru ca, un fotograf de nunta care se intalneste prima data cu clientii doar in ziua evenimentului, cu siguranta nu o sa obtina rezultatele dorite atat de el cat si de miri.

Fara pasiune, fara suflet, fara ambitie, fara ochi pentru emotie si frumos, si, mai ales, fara posibilitatile tehnice care-ti permit sa te exprimi, nu poti reuși in acest domeniu. Atât  investiția in aparatura, lumini, obiective cat si in partea teoretica si practica, te vor deosebi si clasa mai sus fata de fotografii amatori.

Succesul nu vine peste noapte, motiv pentru care trebuie sa investesti in tine pe toate planurile, iar succesul nu va intarzia sa apara cu multa pasiune si rabdare.

In ultimii ani, oamenii pun foarte mare pret pe fotografia de nunta, motiv pentru care trebuie sa excelezi in acest domeniu. Modul prin care surprinzi oamenii la predarea fotografiilor este de fapt poarta catre noi recomandari. Cea mai mare implinire a mea ca si fotograf este sa fiu printre recomandarile oamenilor cu care am colaborat.

Ședința de după nunta denumita Trash The Dress este o recomandare a noastră se realizează după nunta si este cu speciala. Se pot alege locați nu mai suntem constrânși de timp putem alege sa fotografiem in apus sau răsărit sau sa plecam pana in bulgăria pe malul mari unde se pot obține niște fotografii memorabile, se poate folosi si drena pentru cadre care cu siguranța vor rămâne o amintire de neuitat <!--[if gte vml 1]> <![endif]--><!--[if !vml]--><!--[endif]-->

Fotografia de nunta este ca o enciclopedie, totul se desfășoară spontan, mereu trebuie sa te adaptezi si sa faci fata provocărilor. Împreuna putem crea amintiri unice, iar cele mai importante momente din viată voastră vor rămâne consemnate  in albumul nuntii voastre, pe care-l veți putea răsfoi cu drag. Adrian Birgauan – fotograf nunta Constanta