Folia cu bule, cel mai ieftin material de ambalare pentru obiecte fragile

  • Marţi, 7 Iunie 2022
  • Afaceri
  • Publicat de
Folia cu bule, cel mai ieftin material de ambalare pentru obiecte fragile Folia cu bule, cel mai ieftin material de ambalare pentru obiecte fragile

Puteți folosi folie cu bule pentru a amortiza aproape orice articol atunci când împachetați obiecte. Cu toate acestea, folia cu bule este recomandata pentru împachetarea articolelor valoroase, fragile și de formă atipica, scrie www.foliebule.ro

Luați în considerare utilizarea acesteia atunci când împachetați:

- Vesela din porțelan și aparate electrocasnice mici- Obiecte de arta, precum trablourile și oglinzi- Televizoare cu ecran plat- Ecrane de computer- Articole decorative- Vaze, lămpi și lampadare- Blaturi de sticlă- Margini ascuțite sau colțuri

În funcție de articol, poate fi necesar să utilizați și hârtie de ambalare. De exemplu, pe ecranele computerelor, ecranele TV și suprafețele din sticlă folia cu bule poate lasă urme dacă intră în contact cu acestea. De aceea, va trebui să înfășurați mai întâi articolul în hârtie, apoi in folie cu bule. De asemenea, se recomanda ca pentru anumite articole sa fie adăugate materiale de umplutura precum hartie gofrata sau lana de lemn. Obiectele din sticla, cele fragile cum ar fi o vază, trebuie ambalate cu hârtie de ambalare pentru un plus de protecti, înainte de a împacheta articolul în folie cu bule.

Tipuri de folie cu buleVine cu bule de aer de la ¼” la 1”. Cea mai comună dimensiune este de 0,4”. De obicei, bulele mai mici protejează articolele de zgârieturi, în timp ce bulele mai mari protejează articolele de impact. Având în vedere natura unei mișcări, gandeste-te în a-l cumpăra cu bule mai mari, deoarece poate proteja și împotriva zgârieturilor.

Există, de asemenea, diferite tipuri de folie cu bule. În plus față de standard, îl veți găsi într-o greutate rezistentă, cu bule mai mari, mai durabile și într-o formă antistatică. Versiunea antistatică de culoare roz face exact ceea ce sugerează numele său: protejează electronicele de electricitatea statică care le poate deteriora fatal. Dacă utilizați folie cu bule obișnuită pe computer, o încărcare statică o poate genera și distruge.

Folosiți partea dreaptă în susCând lucrați cu folie cu bule, bulele trebuie să fie orientate spre interior, atingând articolul pe care îl împachetați. Acest lucru nu numai că oferă mai multă amortizare, dar reduce șansa ca bulele să apară în timpul mișcării. În plus, partea texturată cu bule a foliei prinde articolul, ținându-l pe loc.

Având partea plată în afară, este mai ușoară lipirea foliei cu bule și vă permite să scrieți pe suprafața înfășurată.

Cum să folosiți folie cu bule pentru a împacheta pentru o mișcareÎnainte de a începe, configurați un spațiu de lucru pe o suprafață plană și adunați-vă proviziile. O să ai nevoie:

- Folie cu bule- Hârtie de ambalaj- Banda de ambalare- Foarfece- Cutii- MarkereÎncepeți prin a evalua elementul. Articolele din sticlă și orice articol cu ​​ecran trebuie să fie mai întâi împachetate în hârtie de ambalare, astfel încât folia cu bule să nu lase urme pe suprafață. În mod similar, articolele goale au nevoie de sprijin suplimentar din hârtie de ambalare mototolită sau ziar înainte de a fi ambalate cu folie cu bule.

Apoi, așezați articolul pe o foaie de folie cu bule suficient de lungă pentru a-l înconjura de cel puțin două ori. Rulați articolul ca un burrito, fixându-l cu o bucată de bandă adezivă de-a lungul lateral și la capete. Apoi, etichetați-l, dacă doriți, și puneți-l într-o cutie. Articolele mai grele ar trebui să formeze baza cutiei dvs., în timp ce ar trebui să împachetați articole mai ușoare și mai delicate în partea de sus.

Articolele cu forme ciudate pot necesita un mic efort suplimentar. De exemplu, un pahar de vin necesită umplutură suplimentară în jurul punctului său cel mai slab, tulpina. Înfășurați mai multe straturi de folie cu bule în jurul tulpinii și fixați-o pe loc. Odată ce tulpina are o protecție adecvată, adăugați ambalaj.