Firma Pamirco – succes international prin traverse de lemn

traverse de lemn traverse de lemn

Firma Pamirco se ocupa cu prelucrarea lemnului de 16 ani. In anii de activitate, firma Pamirco a servit clienti din Romania si din strainatate. Serviciile si produsele companiei sunt apreciate de clienti datorita profesionalismului si atentiei la detalii pentru orice produs in parte. Firma Pamirco ofera wooden railway sleepers – traverse din lemn pentru cale ferata in Europa, Asia si Africa. 

Traversele din lemn au inlocuit cu mare succes traversele din beton sau fier. Lemnul ofera stabilitate, longevitate si siguranta pentru caile ferate. Produsele marca Pamirco sunt toate atent trecute prin procese de prelucrare a lemnului moderne. Serviciile moderne cautate de clienti in industria prelucrarii lemnului sunt impregnarea lemnului, uscarea artificiala si aburirea lemnului.

Toate aceste servicii sunt oferite de Pamirco la calitate inalta. Exista diferite tipuri de traverse pe care companiile care modernizeaza caile ferate le pot folosi. Traversele din fier sau beton au fost treptat testate, si inlocuite cu acele traverse din lemn de esenta tare. 

Servicii de prelucrare a lemnului

 

La firma Pamirco capacitatea de impregnare a lemnului de esenta tare este de 40 M3/24 ore, si capacitatea de uscare artificială este de 300 M3/ciclu. Uscarea artificiala se realizează în uscătoare de ultimă generaţie pentru a obtine produse de inalta calitate. Pentru procesul de aburire Pamirco ofera, de asemenea, o capacitate mare de lucru: 40 M3/24 ore. Avand in vedere toate aceste procese moderne de prelucrare a lemnului, firma Pamirco poate raspunde clientilor in timp record si cu produse certificate.

 

Multe tari au apelat la produsele si serviciile firmei in anii sai de activitate. Pana in prezent firma Pamirco se bucura de colaborari pe diverse continente: Africa, Asia si Europa. Colaboratorii care apreciaza calitatea produselor Pamirco vin din tari precum Egipt, Turcia, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Anglia, Olanda, Belgia, Germania şi România.

 

Traverse de lemn pentru cale ferata – wooden railway sleepers

 

Expresia wooden railway sleepers, sau traverse de cale ferata din lemn, este una foarte populara in tarile dezvoltate. Firmele care se ocupa cu proiectele de modernizare sau intretinere a cailor ferate aleg printr-un proces riguros colaboratori de incredere. Pamirco detine toate certificatele necesare productiei de traverse pentru cale ferata. 

 

Fiind o companie responsabila si dedicata serviciilor de calitate, Pamirco urmeaza intotdeauna procesul corect de prelucrare a lemnului. Orice traversa care intra in componenta cailor ferate este un element de siguranta care trebuie sa asigure calitate garantat.

 

O traversa de cale ferata este o piesa de rezistenta pe care o amplasam de obicei transversal sub sinele de cale ferata. Traversa asigura stabilitate si preia din greutatea transportului pentru ca apoi sa o distribuie in mod egal pe suprafata pe care este amplasata. 

Traversele din beton au fost folosite pentru sinele de cale ferata cu mai putin succes din cauza faptului ca betonul crapa si costa mai mult decat lemnul.

 

Pamirco - traverse de lemn 

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

 

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831