Cele mai bune filme originale Netflix din 2020

Cele mai bune filme originale Netflix din 2020 Cele mai bune filme originale Netflix din 2020

Inainte de epoca serviciilor de streaming, era greu de imaginat cum ar fi aratat un an fara lansari teatrale. S-ar fi difuzat filme noi pe parcursul a peste 10 ore (cu reclame) in marile retele? Ar fi devenit maratoane de evenimente ciudate la televiziunile live? Din fericire, nu trebuie sa ne facem griji pentru acest scenariu, deoarece chiar si prin inchiderea teatrelor din cauza COVID-19, serviciile de streaming sunt capabile sa lanseze filme mari de la Hollywood direct pe ecranul de acasa (da click pe lista seriale bune daca vrei sa vezi cele mai tari seriale din 2020).

Si Netflix a avansat intr-un mod mare in acest an ca sa ofere divertisment maselor plictisite in carantina. De la thrillere de actiune precum Extractia lui Chris Hemsworth la drame de aventura demne de Oscar precum opera lui Spike Lee, Da 5 Bloods si chiar comedii la care razi zgomotos precum The Lovebirds - Netflix are multe ore de divertisment pentru a umple aceste lungi zile de vara.

Da 5 Bloods

In drumul sau pentru castigatorul la Oscar BlackKklansman, Spike Lee trimite patru veterinari ai Razboiului Negru din Vietnam in tara, unde au pornit intr-o aventura pentru a gasi trupul liderului si comoara ingropata pe care au lasat-o in urma. Filmul - cu o performanta de powerhouse a lui Delroy Lindo - este un raspuns uimitor la decenii de filme din Vietnam care au ignorat povestile eroilor negri.

The Lovebirds

Issa Rae si Kumail Nanjiani joaca rolul unui cuplu a carui relatie fracturata loveste un alt blocaj cand asista la o crima si devin suspectii de seama ai crimei. Acest lucru se transforma intr-o aventura hilara, cu doi comedieni in varful talentelor lor, in timp ce incearca sa rezolve crima si sa le stearga numele.

The Half of It

Netflix s-ar fi putut gandi ca a atins aurul cu All The Boys I've Loved Before, dar The Half of iT se simte diferit. Vedeti, este povestea clasica in care baiatul intalneste o fata, baiatul se incurca in cuvinte, angajeaza o alta fata pentru a-i scrie scrisorile de dragoste, apoi fata intalneste fata, fata se indragosteste de prima fata, dar este in regula, pentru ca tipul care a cunoscut-o pe fata vrea sa o ajute pe a doua fata sa isi dea seama cat de minunata este. Asta inseamna multe fete si baieti, dar filmul in sine este o incantare.

Extraction

Daca sunteti pe piata pentru un fior, noul film plin de actiune al lui Sam Hargrave iti va mentine inimain priza timp de doua ore drept, de la o scena de urmarire cu masini la alta. Chris Hemsworth joaca Tyler Rake, un mercenar insarcinat cu salvarea si extragerea fiului unui lord al drogurilor cu putere mare de la rapirea unui alt lord al drogurilor rival. El si baiatul, Ovi (Rudhraksh Jaiswal), formeaza o legatura in calatoria lor salbatica prin Dhaka, Bangladesh, care il face pe Tyler sa-si sacrifice  viata pentru baiat, in ciuda faptului ca nu va mai primi plata pentru misiune.

A Secret Love

Treceti peste A League of Their Own; acest documentar emotionant despre doua femei indragostite este una dintre cele mai dulci caracteristici disponibile in prezent pe Netflix. Pat Henschel si jucatoarea de baseball pro Terry Donahue au format o relatie de-a lungul a sapte decenii si, pentru aproape toate acestea, si-au pastrat dragostea ascunsa de cei din jurul lor. Vazand toate nuantele diferite de prejudecati si greutati, cele doua dovedesc ca iubirea curge mai adanc decat ura.