Si femeile se uita la filme erotice

Si femeile se uita la filme erotice Si femeile se uita la filme erotice

Esti de parere ca o femeie poate viziona un film erotice, dar numai in compania partenerului, ca dupa aceea sa imite ceea ce au vazut? Adevarul este ca noua, femeilor, ne place sa ne uitam la erotice. Si singure!

Si femeile se bucura de sex

Mitul ca femeile nu sunt interesate de erotice se bazeaza pe convingerea ca femeile nu doresc sa se bucure de sex la fel de mult ca barbatii. O asemenea opinie insa nu ti se pare cam invechita? Femeile se bucura sa aiba relatii sexuale, sa se excite si sa se uite la filme erotice.

Lucru confirmat si de sociologul John Carroll, de la Universitatea Brigham Young, care a efectuat cercetari in randul studentilor, in privinta vizionarii filmelor erotice. Cei mai multi au raspuns ca li se pare in regula eroticegrafia, drept pentru care 83% dintre barbati au declarat ca au vazut cel putin un film erotice in anul precedent, acelasi lucru declarandu-l si 40% dintre femei.

Desi acest procent nu este foarte mare, mai mult de o treime dintre femei au recunoscut ca au vizionat cel putin un film erotice anul precedent. Procentul femeilor care urmaresc filme erotice este probabil mult mai mare, dar acestea nu sunt dispuse sa admita ca fac ceva ce este in mod traditional considerat ca fiind "masculin".

Hai sa vedem care sunt motivele pentru care femeile ar trebui sa urmareasca filme erotice:

Directori de productie femei

Vestea buna este ca apar tot mai multe femei care realizeaza astfel de filme, acestea gasindu-se in prima linie a realizarii filmelor premiate si inovatoare. Directorii femei au tendinta de a face o treaba mai buna in reprezentarea placerii autentice feminine in filmele erotice. Totodata, ele creeaza un mediu mai confortabil si de sustinere in special pentru actrite.

Sex cu poveste

Multe persoane isi doresc sa faca sex intr-un context anume. Unele prefera sa vada cresterea tensiunii sexuale si apoi dezvoltarea unei relatii intre personaje, in timp ce altele iubesc costumele si povestile fanteziste. Iti plac filmele de actiune? Piratii? Politistii? Sau poate comediile? Exista un film erotice si pentru gusturile tale!

Barbati super sexy

Multe femei se plang ca filmele erotice sufera de lipsa unor actori erotice aratosi. In general, filmele erotice cauta actori in functie de marimea penisului si de capacitatea de a ejacula si nu neaparat pentru aspectul general placut. Insa unul din semnele ca industria erotice se schimba pentru a satisface cerere de filme erotice pentru femei este faptul ca exista mai multi actori erotice sexy ca niciodata.

Trupuri naturale

Nu toata lumea gaseste parul blond si chirurgia plastica atractiva, iar femeile de toate tipurile doresc sa se vada pe ele, cat si dorintele lor, reflectate pe ecran. Daca iti place aspectul unui corp natural, exista filme erotice si pentru tine! Productiile de filme erotice de calitate pun in valoare caracteristici precum parul de pe corp, sanii naturali si penisurile de marimi medii.

Sfaturi pentru vizionarea filmelor erotice:

Urmareste primul tau film erotice singura - in felul asta poti verifica daca iti place fara sa te simti presata de asteptarile partenerului;

 

Pastreaza telecomanda la indemana. Daca cineva ar fi vrut sa ne uitam la intreg filmul erotice, n-ar fi creat butonul pentru Forward.

 

Simte-te libera sa sari peste scenele care nu te incanta sau poate, dimpotriva, sa le revezi pe cele care te incita;