Filme de minunate de Halloween pe care nu trebuie sa le ratezi

Luna octombrie este aici! Știi ce înseamnă asta? Halloween-ul se apropie și va fi aici înainte de a ne da seama.

Cu toate dulciurile, bomboanele, mâncărurile delicioase și toate costumele și decorurile de Halloween, există multe lucruri de făcut în perioada festivă a anului.

Una dintre cele mai bune activități de care se poate bucura întreaga familie, dar uneori este ignorata, este vizionarea de filme înfricoșătoare, furnicături ale coloanei vertebrale.

Pentru a vă ajuta să vă organizați, am realizat lista perfectă de filme - evident, atât adaptate vârstei, cât și inspirate de Halloween.

Nu vă faceți griji, copiii dvs. nu vor avea coșmaruri după ce au vizionat aceste filme festive. Halloween fericit, oameni buni!

Hotel Transilvania

Primul film de animație de pe lista noastră este Hotel Transilvania.

Personajele din filme vor fi cu siguranță iubite de toți, iar in rolul principal este Dracula. El deține o stațiune de ultimă generație pentru monștri și pe tot parcursul filmului face tot posibilul ca fiica sa să nu se îndrăgostească de un om, pe nume Jonathan. Filmul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 7 ani.

Corpse Bride

Acest film stop-motion nominalizat la Oscar a fost de fapt lansat în 2005, așa că pentru cei care nu l-au văzut încă - tu și familia ta ar trebui să faceți acest lucru cu siguranță!

Filmul urmărește povesteau unui tânăr care se căsătorește accidental cu o fantomă în timp ce își recită jurămintele de nuntă în pădure. Romanul gotic este complet redefinit atunci când noua „mireasă” a victorilor, Emily îl duce în țara morților.

Acesta a fost revizuit ca fiind „genial, interesant și remarcabil”. Filmul este potrivit mai ales pentru copiii care sunt puțin mai mari si anume, peste 10 ani.

Familia Addams

Următorul nostru film din lista de recomandari este, Familia Addams. Și cu acest film uimitor, aveți două opțiuni grozave. În funcție de vârsta copiilor dvs., aveți de ales filmul original, alternativ, cel mai recent lansat, care este animat - în ambele sensuri, ambele sunt excelente! Comedia întunecată vă va face pe dvs. și familia dvs. să doriți să o urmăriți în fiecare an de Halloween. Ambele dispun de o distribuție de stele, așa că sunteți bucurarati-va de el.

Casper

Casper  trebuie să fie cu siguranță cel mai bun film de aici. Este un clasic care nu îmbătrânește niciodată și, ca să nu mai vorbim de distractiv. Deci, despre ce este vorba? Un terapeut fantomă este angajat pentru a face față unor fantome care bantuiesc un conac. După vizionarea filmului, veți înțelege cu ușurință de ce atât de mulți copii se îndrăgostesc de însuși Casper.

Filmul este în general potrivit pentru copiii cu vârsta peste 8 ani.

Double, Double, Toil, and Trouble

Este o retragere majoră! Revenind la zilele în care tinerii gemeni Olsen erau vedete de cinema. Acest film de Halloween este atât de adorabil și este perfect pentru copiii mai mici. Simpaticul duo blond are misiunea de a-și folosi magia și de a-și salva casele familiei. Cu cât privitorul este mai tânăr, cu atât se va bucura mai mult de acesta, cu toate acestea, părinții vor aprecia și unele dintre momentele dulci ale peliculei.