Filme de comedie pe care sa le vezi weekendul acesta

  • Vineri, 23 Aprilie 2021
  • Divertisment
  • Publicat de
filme-de-vazut filme-de-vazut

Site-ul de lifestyle hipmag ne recomanda o serie de filme de comedie tocmai bune de vazut in weekend. Se va lasa garantat cu rasete asa ca pregatiti o portie de popcorn, intrati pe platforma de streaming favorita si dati play.

Vacanta cu de toate - Babysitting 2

Poate ca filmul nu e perfect, dar nu m-am mai distrat asa de mult timp. Modul in care e realizat te face sa razi din orice. Mi-a placut ca multe dintre scenele din film au fost filmate cu un GoPro si acest lucru da un aer de autenticitate si te gandesti ca aia poate sa fie chiar vacanta ta. 

Surori bune si nebune - Sisters

Am vazut multe filme de comedie si Surori bune si nebune e pe lista cu cele bune.

Pe scurt, este vorba despre regasirea tineretii, prietenilor, pasiunilor si o redefinire a notiunii de party.

The Intern

Ben Wittacker, un barbat de 70 de ani, ajunge la concluzia ca exista viata si dupa pensionare dupa ce aplica pentru un post de senior intern pentru un site de moda. Aici o intalneste pe Jules Ostin, iar cei doi se imprietenesc si Ben afla de Facebook si despre tehnologia moderna, iar Jules are parte de sfaturile unui om trecut prin viata, o situatie win-win.

The Intern reaminteste faptul ca atunci cand te dedici unui anumit lucru, succesul nu ezita sa apara, dar si ca exista momente in care trebuie sa recunosti ca situatia te depaseste si trebuie sa apelezi la ajutorul celorlalti.

Sleeping with Other People - Sexul, bata-l vina!

Este genul de film de la care pleci razand si care schimba total modul in care privesti un borcan o sa intelegi despre ce vorbesc cand o sa-l vezi.

In rolurile principale sunt Jake, un tip care are probleme cu fidelitatea si schimba in fiecare zi partenerele si Lainey. Actiunea incepe in momentul in care apar sentimente care nu ar trebui sa existe si transforma viata celor doi intr-o adevarata nebunie si comedie demna de vazut in cinema cu prietenii. 

Burnt – Super Chef

Povestea lui Adam si a persoanelor alaturi de care vrea sa deschida noul restaurant m-a impresionat inca de la inceputul filmului. Am vazut adevarate gesturi de prietenie, de iubire, dar si ce inseamna tradarea in lumea bucatarilor.

<!-- wp:heading --> <!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:heading --> <!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:heading --> <!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:heading --> <!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:heading --> <!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <!-- /wp:paragraph -->

Cel mai important lucru pe care l-am invatat este ca niciodata nu trebuie sa renunti la un vis, o idee, o pasiune si ca trebuie sa dai totul. Trebuie sa dai tot ce ai pentru ca doar asa poti ajunge sa ai succes.