Fericirea ta este independenta de el

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Familie
Fericirea ta este independenta de el Fericirea ta este independenta de el

Si nu, nu o spun doar cu jumatate de gura! Poate ca ati avut parte de momente frumoase impreuna, poate chiar va stabiliserati si viitorul impreuna, dar uite ca nu a fost sa fie si a venit si momentul despartirii. pronapic.ro iti prezinta cateva sfaturi pentru a lasa trecut in urma si a privi spre viitor.

Acum doua luni, cand totul mergea struna, te gandeai probabil cum ar fi viata ta fara el, iar in minte nu-ti venea nicio imagine clara,  pentru ca aveai impresia ca el trebuie sa fie implicat 100% in orice faci. Dar uite ca nu este asa, iar acum este momentul sa inveti ca numai tu te poti face cu adevarat fericita si ca nu depinzi de nimeni.

A-ti plange de mila este unul dintre cele mai toxice si gresite lucruri pe care le poti face pentru tine si totusi asta este primul instinct al nostru in asemenea situatii.  Un astfel de comportament nu numai ca este negativ si distructiv, dar ne afecteaza atat pe interior cat si pe exterior. Nu vei mai avea chef sa te aranjezi, sa-ti asortezi hainele, pentru ca vei porni direct cu gandul ca oricum nu te vede nimeni important. Dar nu stii de unde sare iepurele!

Schimba-ti atitudinea! Te vei redescoperi si te vei simti mult mai bine in fata problemelor tale doar atunci cand vei invata sa vezi altfel lucrurile si sa adopti o atitudine cat mai pozitiva. Cu alte cuvinte, priveste jumatatea plina a paharului! Chiar daca ai impresia ca nu te vei mai putea uita la filme romantice fara sa te intristezi sau sa te duci cu gandul in trecut, acest lucru se va schimba cu timpul oricum, iar asta mai repede decat crezi. Dar te poti uita in schimb la comedii impreuna cu cele mai bune prietene si te vei distra la fel de bine, poate chiar mai bine, de ce nu?  In plus, gandeste-te doar cat de distractive vor fi iesirile in club cu fetele, fara a mai da explicatii nimanui a doua zi. Tot ceea ce lasi in urma poate fi inlocuit cu ceva nou!

Automotiveaza-te! Desigur, nimic nu va veni natural la inceput. Poate singurul lucru pe care ai vrea sa-l faci este sa stai in fata laptop-ului si sa-i urmaresti activitatea pe Facebook. Dar de ce nu incerci ceva nou? A trai in trecut nu iti va reda fericirea resimtita atunci, ci doar stari de melancolie. Multumeste pentru momentele frumoase, dar treci mai departe, creeaza-ti unele noi.  Cea mai buna metoda este sa ai discutii cu oameni cat mai pozitivi, pentru ca ei iti vor reda cheful de viata. De asesemenea, asculta muzica cu versuri cat mai vesele. Danseaza, canta, joaca-te, exploreaza, incearca, traieste!

In curand iti vei da seama ca nu ai nevoie de mesaje de la el de dimineata pentru a avea o zi frumoasa. Faptul ca iti vei sugera acest lucru va fi de ajuns. Atitudinea ta este totul!