Felicitari si mesaje frumoase de Paste

Felicitari si mesaje frumoase de Paste Felicitari si mesaje frumoase de Paste

Pastele este sfanta duminica de Paste cand Iisus Hristos a fost inviat din moarte pentru bunastarea umanitatii si pentru a sterge elementele rele din societate. Mai mult, aceasta sarbatoare semnifica miracolul si dragostea lui Dumnezeu pentru umanitate. Intrucat Isus a fost declarat mort dupa rastignirea din Vinerea Mare, insa, cand o femeie discipola a lui Isus a vizitat mormantul sau, a gasit mormantul gol si mai tarziu, ea si multe persoane au asistat la Invierea lui Isus. Este o ocazie speciala in care poti sa iti exprimi fericirea si iubirea fata de cei dragi printr-un mesaj sau felicitare frumoasa de Paste, intra aici si vezi mesajele.

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!

Fie ca toti barbatii si femeile de pe pamant sa se socoteasca nemuritori.Fie ca ei sa traiasca revelatia invierii lui Iisus.Fie ca oricare dintre ei sa poata spune nu numai Cristos a inviat , ci si  Eu voi invia !

Bucuria vine din lucruri marunte, Linistea vine din suflet, Caldura Sarbatorilor vine din inimile noastre!

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

Sa pastem cat de multi, sa pastem toti deo data, chiar daca iarba nui legala, macar e tolerata.

Invierea Domnului sati umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

De Pasti sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!

Taina invierii... ce nu am da sa o primim,/Doar prin iertare si iubire o gasim,/Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,/Hristos a inviat!

Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. Eo lume noua, in pacat ca uiti sa ierti cei de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Pomii infloriti , florile proaspat deschise si cantecul zglobiu al pasarilor , cu toate imi soptesc ca a sosit Pastele . Iti simt sufletul cald si aproape cu prilejul fiecarui Pasti , dar si a fiecarei zi din viata.Un Paste fericit !

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sati dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Mai bine dau MESAJE DE PASTE decat sa fac minute aditionale. Miam dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.

Umbla vesten tot orasul cum ca vine iepurasul/Sa vaduca penserat/Paste bun si Luminat!

Iepurasul urecheat are cozonac de dat, oua de incondeiat si lumina de vegheat. Ocupat cum este el, tot iti scrieun biletel, sati spuna din sufletel sa te bucuri de Prier.

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucuranduva de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Sai multumim lui Hristos pentru darul vietii! Sper ca Pastele sati intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Fie ca Domnul sa te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Pastelui .Fie ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug , succes si fericire.Un Paste fericit !

Sarbatori frumoase, caldura si dragoste. Invierea sa va aduca mii de minuni, milioane de bucurii si dragoste infinita. Cu multa pretuire

Iepurasul mustacios/E de Paste norocos,/Nuti lasa cadou in ghete,/Are el alte secrete:/Pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript/Si un Paste Fericit!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nuti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!

Sfintele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit! 

Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost CRUCEA, scopul SAU a fost DRAGOSTEA, motivui LUI ai fost tu!