Fargo sezonul 4 trailer, distribuție, data lansării

Fargo sezonul 4 trailer, distribuție, data lansării Fargo sezonul 4 trailer, distribuție, data lansării

 

Inspirat de filmul cu același nume, câștigator de Oscar,  pentru Joel și Ethan Coen, din 1996  Fargo povestește povești clare, răsucite din punct de vedere moral, ale personajelor cele mai urâte ale Midwest-ului și oamenilor însărcinați să le păstreze mai mult sau mai puțin .Fiecare sezon are loc într-o nouă eră și se concentrează în jurul diferiților oameni, deși există unele suprapuneri între povești noi.

 

Echipa Fargo a  continuat fără îndoială tendința care a făcut serialul atât de reușit. Potrivit Hawley, sezonul viitor va fi cel mai mare (și potențial cel mai bun) din seria de până acum. El a spus pentru „Los Angeles Times” în ianuarie 2020: „Această a patra poveste este mai mare decât oricare dintre ele.

Cine face parte din distribuția Fargo sezonul 4?

 

Întrucât Fargo este o serie de antologie, cel de-al patrulea sezon va avea o distribuție proaspătă - care va face cele mai bune impresii despre Midwesterners în noile episoade. O parte din ceea ce a făcut primele trei sezoane ale lui Fargo  atât de distractive sunt deciziile unice ale lui Hawley de la filmare. Până în prezent, Hawley a adus o listă impresionantă de actori cu nume grele precum Ewan McGregor, Carrie Coon, Kirsten Dunst, Martin Campbell, Billy Bob Thornton, Mary Elizabeth Winstead .

Hawley a reunit un alt grup de interpreți talentați pentru cel de-al patrulea sezon al lui Fargo , plasând câțiva dintre ei în unele roluri neașteptate. Mai remarcabil, drăguțul Chris Rock va conduce  Fargo  sezonul 4 în rolul Loy Cannon, liderul sindicatului criminalității format din migranți negri care s-au mutat spre nord pentru a scăpa de statele sudice care operează în conformitate cu legile de segregare rasială Jim Crow. Echipa lui Cannon se va ciocni cu mafia din Kansas City, din Timothy Olyphant face parte. 

 

În timp ce Rock fără îndoială își va aloca cota lui de râs în  cel de-al patrulea sezon al lui Fargo , va trebui să așteptăm să vedem dacă poate suporta și încărcătura dramatică. Din fericire, Rock va fi flancat de talentele apreciate ale lui Jason Schwartzman ( Rushmore ), Jessie Buckley ( Chernobyl de la HBO  ), Jeremy Harris ( Legiunea ), Ben Whishaw ( Skyfall ), Amber Midthunder ( Legiunea FX  ) .

 

La fel ca seriile precedente, sezonul 4 al lui  Fargo va ajunge pe FX cu 10 episoade. Și la fel ca sezoanele 1 și 3 din seria - care a avut premiera în aprilie 2014 și, respectiv, în aprilie 2017 - noul sezon al  Fargo va incepe 21 aprilie 2020.