Fără#Droguri = Tu ai puterea de a face diferența

  • Luni, 7 August 2023
  • ONG
  • Publicat de
Fără#Droguri = Tu ai puterea de a face diferența Fără#Droguri = Tu ai puterea de a face diferența

Fundația Județeană pentru Tineret Gorj lansează proiectul "Fii un lider în propria ta viață și alege să-ți construiești o lume Fără Droguri" prin "Campania de informare și prevenire antidrog Fără#Droguri - Tu ai puterea de a face diferența". Scopul acestui proiect este de a promova un stil de viață sănătos și fără droguri în rândul elevilor și tinerilor din județul Gorj.

Cunoaștem impactul negativ pe care drogurile îl pot avea asupra vieților tinerilor și vrem să facem o schimbare pozitivă în comunitatea noastră. Prin informare și educație, ne propunem să reducem utilizarea drogurilor, să îmbunătățim performanța școlară și să creștem încrederea în sine a elevilor prin implicarea lor în activități extracurriculare. În plus, vrem să contribuim la creșterea sentimentului de siguranță în școală.

 

Pentru a atinge aceste obiective, am dezvoltat Platforma WebFără#Droguri, care este accesibilă la adresa https://sites.google.com/view/faradrog și cuprinde informații relevante despre pericolele consumului de droguri și beneficiile unui stil de viață sănătos. Pe această platformă, tinerii vor putea găsi resurse utile și informații actualizate despre campanie și evenimentele organizate în cadrul proiectului.

 

Ne dorim ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți tineri, de aceea am creat și un blog dedicat, WebFără#Droguri, disponibil la adresa https://faradrog.blogspot.com. Aici vom publica articole, interviuri și povești de succes ale tinerilor care au ales un stil de viață sănătos și s-au distantat de tentațiile drogurilor.

 

Pentru o mai mare interacțiune cu publicul nostru țintă, am creat și un grup pe Facebook, WebFără#Droguri, accesibil la adresa https://www.facebook.com/groups/FJTGorj, unde tinerii pot împărtăși experiențe și pot susține unii pe alții în lupta împotriva drogurilor. De asemenea, vom avea o pagină de Facebook dedicată proiectului, WebFără#Droguri, disponibilă la adresa https://www.facebook.com/CTgJiu, unde vom posta informații actualizate despre evenimentele și acțiunile desfășurate în cadrul campaniei.

 

Proiectul "Fii un lider în propria ta viață și alege să-ți construiești o lume Fără Droguri" este realizat cu sprijinul UAT municipiul Târgu-Jiu și al Consiliului Local al municipiului Târgu-Jiu. Apreciem implicarea și susținerea acestora în promovarea unui mediu sănătos și sigur pentru tinerii din comunitatea noastră. Dorim să subliniem că conținutul acestui material nu reflectă neapărat poziția UAT municipiul Târgu-Jiu și nu implică nicio responsabilitate din partea acesteia. Proiectul este implementat de către Fundația Județeană pentru Tineret Gorj în parteneriat cu Asociația "Dorna Tismana".

 

Suntem încrezători că prin eforturile noastre și prin implicarea tinerilor în campanie, vom contribui la crearea unei comunități mai sănătoase și mai unite, în care fiecare individ să fie un lider în propria sa viață și să aleagă să trăiască Fără Droguri.