Fapte distractive despre micul dejun

  • Duminică, 21 August 2022
  • Diverse
Fapte distractive despre micul dejun Fapte distractive despre micul dejun

Micul dejun este adesea văzut ca una dintre cele mai importante mese ale zilei. Mulți așteaptă cu nerăbdare să ia un mic dejun frumos când se ridică din pat. Produsele populare care sunt adesea consumate la micul dejun sunt croissantele, sandvișurile, ouăle sau un bol de granola cu iaurt. Un pahar de suc de portocale, ceai și cafea sunt, de asemenea, populare. În acest articol vom enumera câteva fapte despre micul dejun pentru tine.

Știați că majoritatea oamenilor iau micul dejun la 7.31 dimineața în ziua săptămânii, în timp ce acesta este adesea cu o oră mai târziu în weekend.

Cea mai populară alegere la nivel mondial este un mic dejun cald. Englezii și americanii, de exemplu, mănâncă adesea cârnați, ouă, fasole și pâine prăjită. Cerealele pentru micul dejun, fulgii de ovăz și pâinea prăjită sunt, de asemenea, alte produse care sunt foarte populare.

Majoritatea oamenilor iau micul dejun la masa din bucatarie, adesea cu alti membri ai familiei. În unele cazuri, micul dejun este consumat în picioare sau pe canapea. Există însă și o tendință care confirmă că tot mai mulți oameni decid să ia micul dejun în afara casei.

Persoanele care iau micul dejun au adesea o serie de factori pe care îi consideră foarte importanți. De exemplu, viteza cu care poate fi mâncat și cât de repede poate fi preparat, sunt în fruntea listei. În plus, micul dejun trebuie să fie sățios.

Deși se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, există oameni care sar peste micul dejun. Aceasta reprezintă aproximativ 13% din populație. Majoritatea acestor oameni spun că sunt mult prea ocupați pentru a lua micul dejun, în timp ce alții opresc micul dejun pentru că vor să slăbească. Cercetările arată că femeile sunt mai sensibile la acest lucru și preferă să acorde atenție părului și hainelor, decât să mănânce micul dejun