Faceți picnicurile de vară mai distractive cu aceste activități în aer liber

Faceți picnicurile de vară mai distractive cu aceste activități în aer liber Faceți picnicurile de vară mai distractive cu aceste activități în aer liber

Picnicurile vă permit să vă conectați cu prietenii și familia într-un cadru natural și există multe moduri în care le puteți face super distractive. Dacă doriți să rămâneți activ între mâncarea tuturor deliciilor gustoase de picnic, iată câteva activități distractive în aer liber pe care ar trebui să le adăugați la amestec.

Volei

Indiferent ce fel de picnic plănuiești, poți oricând să joci volei. Majoritatea parcurilor și plajelor au un teren de volei, dar acest lucru nu este obligatoriu, deoarece poți sta într-un cerc și poți juca așa.

Badminton

Badmintonul este unul dintre cele mai populare sporturi cu rachetă dintr-un motiv. Nu este nevoie să rezervați un teren de tenis pentru a juca, deoarece o puteți face în parcul local, iar echipamentul este ieftin, ușor și abia ocupă spațiu.

Frisbee

Vorbind despre sporturile pe care le poți juca în timpul picnicului fără a purta echipament elegant, frisbee este cel mai bun pariu al tău. Discul zburător ocupă atât de puțin spațiu încât nici nu îl vei observa, iar prietenii și familia ta vor fi bucuroși să se alăture jocului.

Disc Golf

Golful cu disc este o altă activitate uimitoare în aer liber pe care o puteți juca cu un disc zburător - asigurați-vă că verificați dacă parcul local are coșuri de disc golf.