Fa-ti propriul sapun din lavanda

Fa-ti propriul sapun din lavanda Fa-ti propriul sapun din lavanda

Chiar dacă nu sunteți genul de persoană care nu știe primul lucru despre săpunurile fanteziste, nu există niciun motiv pentru care nu puteți intra în acest proiect. Secretul este că acest săpun este de fapt atât de simplu de făcut și arată foarte elegant, ca să nu mai vorbim că miroase incredibil. Așa că hai să ne scufundăm direct în această rețetă simplă și distractivă.

În primul rând, este timpul să vă adunați materialele. Iată de ce veți avea nevoie:

-1 lire de bază de lapte de capră topit și toarnă

-1-2 linguri de lavandă uscată

-Ulei de lavanda

-sapoane din silicon în orice formă dorițiTăiați laptele de capră topit în pătrate mici, apoi topiți pătratele timp de 30 de secunde în cuptorul cu microunde și apoi amestecați amestecul. Continuați la intervale de 10 secunde până când topirea laptelui de capră este complet topită.

Apoi, adăugați aproximativ 15 picături de ulei de lavandă în amestecul topit. Se amestecă o lingură de lavandă uscată. Dacă doriți, puteți adăuga o a doua lingură dacă doriți mai multă lavandă în săpun.

Scoateți încet amestecul în matrițele din silicon, umplându-l până sus. Lăsați săpunul pus peste noapte înainte de al atinge din nou.

Asta e tot! Acum vă puteți bucura de acest săpun manual pe care l-ați făcut singur și miroase incredibil. Nu vă fie teamă să îl folosiți, chiar dacă arată atât de frumos. Poți oricând să faci mai mult!