Exploreaza-ti feminitatea! Accepta sa fii sexy!

Exploreaza-ti feminitatea! Accepta sa fii sexy! Exploreaza-ti feminitatea! Accepta sa fii sexy!

Zi de zi, femeile se lupta cu complexe de tot felul. Complexe care, din pacate, duc la o viata plina de griji, frustrare si nefericire! Cele mai frecvente complexe cu care o femeie se lupta sunt cele legate de aspectul fizic.

„Am nasul prea mare!”, „Vai, tu ai vazut cat sunt soldurile mele?”, „Nu, nu pot purta aia, fundul meu are proportii astronomice!”, suna cunoscut? Ei bine, doamnelor, toate aceste intrebari n-au decat un raspuns posibil in acest moment: „Sunteti frumoase! Toate!”. Da, sunteti frumoase si niciunul dintre acele „defecte” sau mici „imperfectiuni” nu vor stirbi din frumusetea voastra naturala, atata vreme cat nu le lasati sa faca asta.

Tocmai despre asta o sa vorbim in acest articol. Despre cum sa ne acceptam feminitatea in ciuda tuturor „imperfectiunilor”, pe care credem ca le avem, si despre cum invatam sa ne iubim.

Nu te mai compara cu alte femei!

Primul lucru pe care trebuie sa incetezi sa-l faci este sa te privesti in raport cu altcineva. Feminitatea si frumusetea ta nu sunt direct proportionale cu ale altei femei. Fiecare femeie este unica, iar tu trebuie sa te vezi ca atare. Incearca sa-ti evidentiezi atuurile si sa scapi de dubiile pe care le ai in legatura cu corpul tau. Esti frumoasa si toata lumea o sa te vada ca atare, imediat ce tu o sa-ncepi sa realizezi ca nu trebuie sa fii asemenea altor femei, ci trebuie sa fii tu!

Accepta un compliment! Invata sa te iubesti!

Multor femei le este greu sa accepte un compliment, tocmai pentru parerea lor despre ele nu este una buna. Ajungem sa fim “in garda” la orice vorba adresata noua. Ei bine, toata aceasta ostilitate trebuie sa dispara. Trebuie sa invatam sa acceptam un compliment, chiar si atunci ne contrazice o credinta a noastra. Trebuie sa invatam sa ne combatem complexele si sa incepem sa ne iubim.

Constientizeaza-ti feminitatea!

Sunt sigura ca atunci cand va puneti in fata oglinzii primele lucruri pe cale vedeti sunt asa zisele defecte. Ei bine, un exercitiu potrivit pentru a reusi sa va constientizati feminitatea este sa va indreptati privirea fix pe atuurile voastre. Priviti indelung si ganditi-va cum sa le puneti in valoare.

Fii sexy!

Odata ce ai scapat de acele complexe, vei fi capabila sa porti orice. Vei sti ce te pune in valoare si ce merita a fi purtat. E timpul sa-ti asumi rolul de femeie! Una sexy si sigura pe sine, care isi foloseste puterea interioara pentru a deborda de feminitate!

Nu te crezi in stare? Fa-ti curaj si comanda-ti o lenjerie intima sexy, care sa te puna in valoare! Indiferent daca e vorba de satin, dantela sau, pur si simplu, bumbac, o lenjerie intima iti va condimenta viata si iti va pune in evidenta feminitatea.

Nu esti atat de indrazneata pentru un design prea revelator? Mergi pe esexshop.ro si alege ce crezi ca ti se potriveste, insa nu uita: esti frumoasa!