Este mai bine sa facem dus seara sau dimineata?

Oamenii pot avea pareri puternice despre ora cand ar trebui sa facem dus – noaptea sau dimineata. Unii ar dori sa inceapa ziua cu un sentiment proaspat, curat, dar altii vor sa se strecoare in pat, stiind ca sunt curati. Care este cea mai buna optiune? De fapt, ambele au argumente pro si contra. Continuati sa cititi pentru a lua propria decizie.

Cand este mai bine sa faci dus dimineata?

Aveti pielea grasa

Uleiul de pe piele se dezvolta in timpul noptii, iar un dus dimineata va poate face sa va simtiti proaspeti si curati. Poate face mai usoara aplicarea machiajului.

Nu sunteti o persoana matinala

Daca sunteti tipul de persoana care doreste sa doarma toata ziua, este mai bine sa faceti dus seara sau dimineata? In acest caz, un dus dimineata este cu siguranta potrivit pentru dvs. Șocul de apa pe corpul dvs cald, imediat dupa ce v-ati dat jos din pat, va va trezi cu siguranta.

Va antrenati dimineata

Aceasta este destul de evidenta pentru cei carora le place sa se antreneze din greu imediat ce se trezesc. Mergeti direct la antrenament si apoi faceti dus. Veti fi reimprospatati, reinnoiti si fara transpiratie pentru tot restul zilei.

Cand este mai bine sa faceti dus seara?

Va este greu sa adormiti

Cand faceti dus, corpul se raceste rapid. Efectul de racire poate pregati corpul pentru somn.

Aveti piele uscata sau acnee

Daca aveti piele uscata, sariti peste dusul de dimineata si faceti dus seara. Dusul va deschide porii si va spala lucrurile ingrozitoare care se acumuleaza acolo, cum ar fi smogul, praful si murdaria. Acest lucru inseamna ca sansele de acnee sunt mult mai mici.

Lucrati intr-un mediu murdar

Indiferent in ce mediu lucrati, probabil ca va veti murdari la un moment dat in timpul zilei. Daca munca dvs. va pune intr-un mediu destul de nefericit, un dus seara este calea de parcurs.