Epilare Laser – Totul despre epilare prin laser

Epilare Definitiva iasi Epilare Definitiva iasi

Cu totii avem nevoie sa aratam bine! Cred ca si tu te-ai saturat de iritatiile si taieturile cauzate de metodele traditionale de epilare. Plus ca procedura trebuie facuta o data la 2 saptamani. Tocmai de aceea am adus la noi in salon aparatul laser epilare Elysion Pro.

Puterea si rata de repetitie ridicata garanteaza eliminarea a peste 60% din par, inca de la prima sedinta. Beneficiaza de cele mai performante si sigure tehnologii de epilare definitiva cu laser din lume si indeparteaza parul nedorit cu ajutorul noului aparat Elysion Pro. Suntem printre putinele saloane din Iași care au acest aparat.

1. Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser?

Sistemul cu Laser folosește flash-uri direcționate de lumina pentru a bloca potențialul de creștere al foliculului de par. Aceste tratamente nu dăunează țesutului înconjurător iar laserul țintește numeroase folicule de par simultan, permițând astfel tratamentul unor zone mai mari mai rapid si eficient.

Părul nedorit și în exces este o problemă comună, împărtășită de bărbați cât și de femei. În multe cazuri, această condiție este o trăsătură de familie. Părul este produs în foliculi care pot fi găsiți diferite adâncimi și destinații – foarte aproape de suprafața pielii, la o adâncime de la 1 până la 5 milimetri. Până de curând, această varietate mare în tipurile de păr și în locațiilor lor pe corp au făcut îndepărtarea părului definitiv o provocare semnificativă. Laserele tehnologiei avansate și sursele de lumină schimbă rapid tratamentul de îndepărtare al părului deoarece oferă soluții delicate, neinvazive și de durată împotriva părului nedorit.

2. Beneficiile epilarii definitive

Epilarea definitiva este eficienta pentru indepartarea parului nedorit, mai ales ca multe femei aleg o epilare inghinala pentru a scapa pe termen lung de chinul epilarii cu ceara la salon. Beneficiile epilarii definitive sunt:

  • nu este o procedura dureroasa
  • nu provoaca iritatii
  • Ședințele durează puțin. Tratamentul epilarii definitive dureaza cam 10-20 minute, depinde de zona unde este efectuat. De exemplu ca sa scapi de parul de deasupra buzelor, procedura dureaza maxim 1 minut. Suna bine, asa e?