eComplex.ro - Lansare magazin de piese auto in Tartasesti, Dambovita

magazin uleiuri auto magazin uleiuri auto

In data de 1 august 2022 a avut loc lansarea magazinului eComplex.ro, specializat in comercializarea de piese auto, uleiuri auto, lichide si accesorii, cu sediul in strada Independentei, numarul 76, Tartasesti, Dambovita.

Catalogul nostru de produse include o gamă limitată de uleiuri și aditivi ale producătorilor Liqui MolyAZ Meisterteile și Castrol, baterii pentru autovehicule și motociclete de la Sorgeti și Varta, însă colegii noștri lucrează zilnic la adăugarea de noi produse pe site.

În cazul în care sunteți în căutarea unui produs care nu se află încă în magazinul online, vă așteptăm cu un mesaj prin intermediul formularului pentru consultanță, pus la dispoziție gratuit pe site-ul nostru iar un consultant de vânzări va prelua solicitarea dumneavoastră.

Pentru moment activitatea noastră se va desfășura prioritar în mediul online, însă dacă este necesar comenzile pot fi ridicate și fizic de la sediul nostru. La finalizarea comenzii puteți alege metoda de livrare preferată.

De asemenea, compania noastră oferă servicii de întocmire documente pentru înmatriculări/transcrieri auto și facem parte din registrul intermediarilor în asigurări (cod RAJ 512060), fiind autorizați de către Autoritatea de Supraveghere Financiară din Romania pentru a încheia polițe de asigurare prin intermediul Safety Broker.

Momentan asigurările se pot face doar prin consiliere directă. Este suficient să accesați pagina de asigurări, introduceți toate datele necesare iar un consultant va prelua solicitarea dumneavoastră și veți fi contactat pentru comunicarea polițelor de asigurare disponibile.