Drujbe / Ferastraie si moto unelete

Drujba este unealta perfecta pentru orice gospodar. Este usor de folosit, are un puternic motor si este usor de intretinut. Totusi, exista cateva probleme legate de drujbe care pot face ca aceste unelte sa nu functioneze cum trebuie.

Primul este legat de lubrifiere. Drujbele sunt alimentate cu ulei, iar acesta trebuie schimbat la interval de cateva luni. Daca nu se face acest lucru, motorul poate sa se arda. De asemenea, este important sa se verifice nivelul de ulei inainte de a porni drujba.

Al doua problema este legata de combustibil. Drujbele sunt alimentate cu benzina, iar acest lucru trebuie luat in considerare. Benzina trebuie schimbata la fiecare cateva luni pentru a preveni problemele legate de motor.

In cazul in care aveti probleme cu drujba dumneavoastra, este important sa o duceti la un service autorizat. Acestia vor avea grija de ea si vor putea face toate verificarile necesare pentru a o face functionala din nou.

Drujbele si moto-uneltele reprezinta o parte cruciala a industriei agricole, asigurand terenurilor o ingrijire corespunzatoare si un randament ridicat. In ultimii ani, au aparut tot mai multe modele de drujbe si moto-unelte, acestea din urma fiind din ce in ce mai performante.

Drujbele sunt unelte motorizate care functioneaza cu ajutorul unui motor termic sau electric. Acestea sunt, de obicei, echipate cu un lanciu si un lant de taiere, care le permit sa taie lemnele in timp ce sunt alimentate de la rezervorul de combustibil.

Moto-uneltele sunt, de asemenea, unelte motorizate, dar sunt alimentate de la o baterie. Acestea sunt echipate, de obicei, cu un set de lopeti si unelte care le permit sa faca diverse activitati, cum ar fi curatarea de zapada sau tunderea gazonului.

Drujbele si moto-uneltele sunt, de obicei, folosite pentru activitati agricole, dar pot fi, de asemenea, folosite pentru activitati casnice, cum ar fi curatarea gardului sau a spatiilor verzi.

Pe măsură ce se apropie vara, mulți dintre noi începem să ne gândim la curțile noastre și la cum să le facem să arate cât mai bine. O parte importantă a îngrijirii gazonului este tăierea marginilor gazonului, iar acest lucru se face de obicei cu un trimmer sau un edger. Dar care este diferența dintre aceste două tipuri de unelte de îngrijire a gazonului?

Trimmerele sunt, de obicei, dispozitive portabile care folosesc un fir sau o lamă care se învârte pentru a tăia iarba și buruienile. Acestea sunt excelente pentru suprafețe mai mari de gazon și pot fi folosite pentru a crea margini îngrijite și uniforme de-a lungul trotuarelor, aleilor și straturilor de flori.

Pe de altă parte, borduratoarele sunt concepute special pentru a crea margini curate și definite. Acestea au o lamă sau o roată care taie în pământ, facilitând crearea unei margini clare și ascuțite între gazon și alei sau straturi de flori.

Așadar, care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Dacă aveți un gazon mare, un trimmer va fi probabil cea mai bună opțiune. Dar dacă sunteți în căutarea unei margini clare, curate în jurul proprietății dvs., un edger este soluția potrivită.