Diversificarea fortei de munca la afacerile mici

  • Duminică, 8 Ianuarie 2023
  • Afaceri

În ultimii ani, s-a concentrat tot mai mult pe diversitate la locul de muncă. Companiile mari au depus mai mult efort în crearea unor locuri de muncă mai echitabile pentru a reflecta mai bine populația diversă a Statelor Unite.

Diversitatea nu este doar o inițiativă care poate arăta angajamentul unei companii față de probleme sociale mai mari. De asemenea, poate duce la o mai mare satisfacție a angajaților și mai multă inovație la locul de muncă.

Și nu doar corporațiile pot implementa politici de angajare mai incluzive, întreprinderile mici pot face următoarele modificări pentru a-și deschide porțile unei forțe de muncă diverse.

Potrivit profesorului școlii de afaceri Stefanie Johnson , întreprinderile mici sunt într-o poziție excelentă pentru a construi un loc de muncă incluziv. Dacă vă concentrați devreme, diversitatea ar fi mai probabil să facă parte din cultura companiei dvs. și să nu fie ceva ce ar trebui să remediați în viitor.

Președintele firmei de consultanță, Manar Morales, are un sfat similar. Ea îi sfătuiește pe proprietarii de afaceri mici să vadă diversitatea și incluziunea nu doar ca pe o inițiativă, ci ca pe ceva care este împletit în toate aspectele companiei.

Morales îi încurajează pe antreprenori să se gândească la lucruri în funcție de care angajații primesc oportunități și feedback.

Un alt sfat pe care experții în diversitate trebuie să le ofere proprietarilor de afaceri mici este să-și lărgească și rețelele profesionale. Aceasta înseamnă să vă conectați cu grupuri de afinitate sau să participați la conversații despre diversitate în industria dvs.

Acestea ar trebui să se întâmple chiar dacă nu sunteți angajat în prezent. Johnson le-a reamintit, de asemenea, proprietarilor de afaceri că rețeaua lor LinkedIn nu ar trebui să fie compusă în mare parte din bărbați albi, dacă această populație reprezintă doar 31% din populația țării.

A fi mai flexibil în ceea ce privește cerințele postului dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să primiți un set mai divers de solicitanți atunci când începeți să angajați din nou. Priviți-o ca lărgirea porții în loc să coborâți ștacheta, așa cum a spus directorul general al Audeliss , Felicity Hassan.

Încercați să nu vă concentrați prea mult pe specificul CV-ului și să acordați mai multă atenție potențialelor abilități transferabile ale unui candidat sau experiențelor relevante care ar putea beneficia compania dvs.

De asemenea, este important să aruncați o privire mai atentă asupra procesului de angajare. Înainte de a începe procesul de interviu, aruncați o privire asupra datelor demografice de angajare ale companiei dvs. și țineți cont de ce fundal provine de obicei candidații dvs.

Feriți-vă de părtiniri pe care s-ar putea să nu le fi observat înainte și corectați-le în următoarele runde de interviuri.