Disney închide parcurile

Disney închide parcurile Disney închide parcurile

La câteva ore după ce a anunțat închiderea temporară a Disneyland Resort în California, The Walt Disney Company tocmai a lansat o declarație prin care se spune că Walt Disney World în Florida, Disneyland Paris și Disney Cruise Line isi vor închide toate operațiunile ca o precauție împotriva răspândirii ulterioare a COVID-ului. -19 coronavirus .

În declarația sa, emisă în această seară, Disney a declarat: „Cu multă prudență și în interesul maxim al oaspeților și angajaților noștri, procedăm la închiderea parcurilor noastre tematice din Walt Disney World Resort din Florida și Disneyland Paris Resort, începând cu duminică, 15 martie, până la sfârșitul lunii. Disney Cruise Line va suspenda toate noile plecări începând de sâmbătă, 14 martie, până la sfârșitul lunii. "

 

Anunțul a dezvăluit, de asemenea, că „Compania Walt Disney își va plăti membrii din distribuție pe perioada respectivă”. În ceea ce privește locurile care completează în mod obișnuit operațiunile parcului: „Hotelurile de la Walt Disney World și Disneyland Paris vor rămâne deschise până la o nouă notificare.

Complexele de retail și de luat masa, Disney Springs de la Walt Disney World și Disney Village de la Disneyland Paris, vor rămâne deschise.

 

Deși nu au existat cazuri sau suspiciuni de infecție cu coronavirus în diferitele parcuri sau la bordul croazierelor sale, Disney acționează cu pretenție în interesul publicului, având în vedere cât de ușor de transmisibil poate fi virusul COVID-19 atunci când oamenii sunt adunați atât de aproape și că o persoană infectată nu poate afișa semne de boală până la paisprezece zile în timp ce coronavirusul este în perioada de incubație.

Guvernatorul din California, Gavin Newsom, a solicitat recent anularea sau întârzierea adunărilor de peste 250 de persoane în speranța de a încetini răspândirea virusului, care a jucat probabil un rol în decizia Disney de azi de a închide Disneyland Resort și hotelurile sale, de asemenea până la sfârșit. din martie 2020.

Ultima declarație Disney indică faptul că va continua să colaboreze îndeaproape cu experții și oficialii din domeniul sănătății pentru a monitoriza situația COVID-19 și a determina acțiunile adecvate pe măsură ce circumstanțele se desfășoară, atât la nivel național, cât și la nivel global.