Discuțiile cu fostul prin mesaje – mereu inșelatoare!

Discuțiile cu fostul prin mesaje – mereu inșelatoare! Discuțiile cu fostul prin mesaje – mereu inșelatoare!

Nu cred ca exista cineva care nu s-a gandit la un moment dat sa reia legatura cu fostul / a. Problema este ca de fiecare data cand facem asta, cineva iese ranit. Indiferent de motivul pentru care am fi reluat comunicarea. Și ma tot gandeam de ce intampla asta. e-cs.ro iti spune la ce concluzii am ajuns!

Ne inchipuim ca interesul lui fața de noi este… prietenesc

Ne sunam, dam mesaje… ne dam intalnire, in calitate de prieteni. Asta pana cand ne invita sa dormim impreuna la noapte! Da, cam acela e momentul in care realizam ca de foarte puține ori poți avea o relație pur amiceasca cu un om cu care, la un moment dat, ai avut ceva mai mult de imparțit. Așadar, important ar fi ca inainte sa ne aruncam intr-o astfel de chestie sa ne asiguram ca nu mai sunt sentimente acolo. 

Il contactam atunci cand el/ea inca mai sufera dupa relația noastra

Cam in directa legatura cu ce am scris mai sus. Daca el/ea nu a depașit momentul, e de la sine ințeles ca o comunicare intre voi nu ar fi una eficienta. In capul lui/ei nu s-ar forma decat speranțe deșarte cum ca, la un moment dat, v-ați impaca.

Ne trezim sa le cerem favoruri

Or fi fost ei niște oameni pe care candva ne bazam, insa odata cu desparțirea s-a cam dus și asta. Nu poți presupune ca la doi ani dupa ce v-ați desparțit el/ea va fi acolo sa va indeplineasca și cea mai mica dorința. Nu este cinstit fața de nimeni.

Nu ne facem clare intențiile

De fapt, asta este prima greșeala pe care o facem in discuțiile cu fostul / a. Nu precizam de la inceput ce vrem de la el/ea. S-ar putea sa ne trezim prinși intr-o situație pe care nu ne-am fi dorit sa o traim vreodata. Una in care ne dorim lucruri diferite unul de la altul, și din care cineva iese mereu ranit și frustrat.

Vorbim prea mult despre ce a fost

Este normal sa mai ramana lucruri nediscutate și netratate, insa vorbitul la nesfarșit despre ce s-a intamplat nu o sa schimbe cu nimic situația. Nu face decat sa ne adancim și mai mult in niște probleme pe care ar trebui sa le facem uitate.