Dezordinea caseI, de unde și cum să începeți

Dacă doriți să vă dezordinea casa, trebuie să fie o alegere conștientă pentru a obține succesul continuu. Iată câțiva pași care vă vor ajuta.

Dezordinea dintr-un motiv

Cel mai bun motiv pentru dezordine este că vrei să o faci. Dacă nu mai doriți să lăsați bunurile și mizeria să vă controleze, sunteți gata să vă dezordine. Dacă o faci pentru că crezi că este ceea ce așteaptă ceilalți de la tine, o vei face, dar te vei menține de asta?

Ai un plan

Cameră cu cameră, aruncă o privire atentă în jurul tău la dezordinea din casa ta. Evaluează dacă aceasta este o muncă pe care o poți face singur sau dacă vei avea nevoie de ajutor. Va trebui să angajați pe cineva care să vă ajute să mutați o parte din dezordinea de pe proprietatea dvs.? Unde este cel mai bun loc pentru a începe? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care trebuie să le pui.

Câte o muşcătură

Nu considerați dezordinea ca pe un exercițiu important, altfel veți deveni copleșiți. Împărțiți-l în sarcini care sunt realiste și realizabile. Stabilește-ți obiective și recompensează-te pentru munca bine făcută.