Destinatii turistice care sunt prea aglomerate

  • Duminică, 30 Ianuarie 2022
  • Turism
Destinatii turistice care sunt prea aglomerate Destinatii turistice care sunt prea aglomerate

Cu toții am fost victime ale minciunilor unei fotografii. Vedeți o imagine a unui peisaj incredibil, complet nealterat. Imediat vrei să mergi acolo. Tu decizi că este următoarea vacanță pentru tine și începi să-ți faci planurile. Când ajungi acolo îți dai seama că întreaga lume avea aceeași idee. Trebuie să stai la coadă timp de o oră pentru a face o fotografie sau trebuie să pui pur și simplu 200 de persoane în fotografia ta. Poate ruina nu numai imaginea, ci întreaga experiență. Iata cateva dintre cele mai aglomerate destinatii turistice.

Santorini

Frumoasele clădiri albe cu ornamente albastre nu au niciodată o singură persoană în imagini. Realitatea este foarte diferită. Dacă sunteți în căutarea pentru undeva la petrecere, atunci Santorini este încă o alegere excelentă. Dacă sunteți în căutarea unui mediu liniștit, cu arhitectură din piatră albă și un timp relaxant, asigurați-vă că sunteți acolo în afara sezonului sau mergeți undeva total diferit.

Paris

Parisul este un paradis turistic. Visezi să o vezi pe Mona Lisa? Ei bine, visul tău poate fi o realitate la Paris. Singura captură este că trebuie să stai în spatele unei gropi de oameni ca și cum ai fi la un concert Metallica. Parisul este supraaglomerat în cele mai bune momente. Acest lucru duce la zile stresante și la numeroase hoți de buzunare. Muncitorii de la muzeul Luvru au ieșit recent în timp ce erau atât de sătui de supraaglomerare.

Bali

Să dăm vina pe cartea Mănâncă, roagă-te, iubește. De ani de zile, oamenii se înghesuie în Bali pentru petreceri, liniște, stil de viață și cultură. Singura problemă este că însăși cultura pe care o caută oamenii este distrusă de turiști. Bali devine rapid o destinație de băut pentru australieni și o retragere yoga pentru fiecare tânăr care a spus vreodată cuvântul "Om". Există multe locuri mai bune pentru a găsi în destinații mai obscure, atât în Indonezia și Asia.

Boracay

Boracay este o insulă incredibil de frumoasă în Filipine, dar infrastructura nu poate face față valurilor de turiști care sosesc. Insula este acum peste așternut și supraaglomerat în timpul sezonului de vârf. Unul de evitat.

Machu Picchu

Machu Picchu este locul unde oamenii merg să se îngroape în mintea lor pentru un timp. O lungă călătorie și experiență cu civilizația antică. Cu toate acestea, ajungeți și găsiți în medie 5000 de vizitatori pe zi! Acest lucru a obligat autoritățile să vină cu noi planuri de emitere a biletelor pentru a forța oamenii să nu depășească pragul de reper.

Takeaway cheie în toate aceste locuri este că puteți avea o mare parte din frumusetea pe care le oferă în alte locuri, care sunt mai puțin bine cunoscute. Peru, de exemplu, are uimitor Machu Picchu, dar are atât de mult mai mult de oferit, de asemenea. Parisul are mâncare și cultură incredibile, dar poate fi găsit în multe orașe franceze. Luați-vă ghidul planetei singuratice și puneți-l într-o parte, luați drumul mai puțin călătorit și găsiți câteva minuni cu adevărat nedescoperite în această lume.