Destinatii de vacanta ieftine in 2020

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Turism

Anul nou, calatorii noi! Pentru a incepe planificarea si vacantele din 2020, va oferim cateva destinatii minunate si ieftine.

Un nou an este intotdeauna plin de oportunitati, provocari si excursii. Excursii mari, excursii mici, excursii planificate, excursii improvizate, excursii de vis. Dar, care sunt cele mai bune destinatii de calatorie in 2020?

1. Islanda

Lumini nordice, cascade XXL, izvoare salbatice, camping, scufundari … Pentru aceste si multe alte aventuri, Islanda ar trebui sa fie pe podiumul destinatiilor pentru anul 2020. Va fi in sfarsit anul in care vizitati Islanda? Sper ca da.

2. Japonia

Daca regele destinelor pentru anul 2020 este Islanda, regina destinatiilor pentru 2020 este Japonia. Inca o data, tara soarelui in ascensiune, a „sushi”, a tehnologiei, a lui Goku si a lui Hello Kitty, se intoarce sa se strecoare in lista vacantelor dorite ale multora. Va fi ceva, nu?

3. Norvegia

Cu cascadele sale nesfarsite, Norvegia inchide podiumul celor mai bune destinatii pentru anul 2020. O tara imensa cu o natura coplesitoare, care va incanta iubitorii de salbaticie. Bucurati-va de Norvegia in timpul iernii, tara luminilor nordice sau in timpul verii sub soarele de la miezul noptii. In orice anotimp, Norvegia este de neuitat.

4. Grecia

Grecia este una dintre acele destinatii care are totul: istorie, relaxare, mancare buna, vreme buna, oameni buni. Daca doriti ca vacantele dvs. 2020 sa fie complete, Grecia este o optiune excelenta. Pur si simplu, are totul (si, in plus, este destul de aproape de casa). Nu este surprinzator faptul ca este una dintre cele 20 de destinatii de calatorie in 2020

5. Noua Zeelanda

Daca doriti o destinatie de film, Noua Zeelanda este o optiune excelenta. Fanii universului Tolkien si natura in general, se vor bucura ca niste copii intr-o tara care pare a fi infinit de frumoasa pentru toata lumea. Nu va ganditi de doua ori, Noua Zeelanda este o calatorie minunata pentru 2020!

6. Italia

Italia, una dintre aceste tari, la o aruncatura de bat, care este ideala pentru o vacanta in 2020. Italia are tot si pentru toata lumea: vreme buna, mancare delicioasa, nenumarate monumente, muzee peste tot, ruine antice etc. Daca nu ati vizitat inca Italia, ce mai asteptati?