Despre cabina foto nunta inchisa

  • Duminică, 22 Noiembrie 2020
  • Afaceri

Ce este o cabina foto nunta?

O cabina foto inchisa este o cabina clasica in care se fac poze, cu diferite elemente de recuzita, in general amuzante. Cabina inchisa are 4 pereti din tesatura sau din material solid. Acestea sunt cabine private unde invitatii se pot bucura de fotografii alaturi de familie si prieteni, fara ca strainii sa vada ce se petrece inauntru (da, fara sa vada nici acele mutre haioase pe care le faceti pentru poze mai mult sau mai putin teribiliste).  

 

Cabinele foto inchise pot fi utilizate confortabil pana la 4 persoane. Exista si cabine mai mari, chiar pentru 10 persoane.

 

Avantaje cabina foto nunta inchisa

- Intimitate

Intr-o cabina foto inchisa, invitatii pasesc in interior si simt ca se afla in propria lor lume. Acest lucru ii poate ajuta sa faca fotografii mai intime, chiar daca in realitate ei sunt introvertiti sau timizi.

La fel, o cabina inchisa va permite sa faceti poze foarte amuzante, in ipostaze in care nu ati dori sa va observe cei din jur. Un stand clasci va poate oferi creativitate nesfarsita in realizarea pozelor.

- Usor de gasit

O cabina foto de nunta este usor de identificat. Toata lumea o vede pentru ca are 4 pereti si este un stand inchis. Cabinele profesioniste pot avea chiar si semne sau indicatori de orientare, pentru ca invitatii sa stie ca exista un stand foto la evenimentul la care participa. Daca va ingrijoreaza asortarea culorilor la eveniment, multe firme de cabine foto nunta isi pot ajusta setul de nuante pentru peretii exteriori ai cabinei.

- Se simte ca o cabina foto

Cand intri intr-o cabina foto clasica, poti simti schimbarea de mediu. Chiar daca vorbim de un loc aglomerat, te vei simti ca si cum ai fi acolo singur. Acesta este deseori cel mai puternic argument pentru a alege o cabina foto nunta inchisa. Sentimentul de  a intra intr-o cabina foto convinge mai multe persoane sa traiasca aceasta experienta amuzanta, intr-un moment in care se simt foarte bine si confortabil.

Cabinele inchise pentru foto nunta ocupa mai mult spatiu decat cabinele deschise. Chiar daca vorbim despre o cabina mica, va trebui sa- rezervati un spatiu de cel putin 15 x 15 cm. Cele mai mari pot ocupa 21 x 21 cm. Acest lucru nu ar trebui sa fie o problema, dar este indicat sa verificati disponibilitatea spatiului in locatia pe care ati ales-o pentru cel mai mare eveniment din viata voastra.