Design interior Office pentru spatiul de lucru

Design interior Office pentru spatiul de lucru Design interior Office pentru spatiul de lucru

Biroul de acasa poate parea un pic ironic, deoarece "casa dulce casa" este un loc in care te relaxezi dupa o zi agitata si petreci timp cu cei dragi. Totusi, uneori, este posibil sa aveti nevoie de un spatiu pasnic in casa dvs., unde sa va puteti finaliza munca fara a fi intrerupt. Acasa biroul va ofera spatiul acela, un ritm formal in mijlocul unei atmosfere total informale. Cu un laptop, este posibil sa lucrati oriunde acasa, iar acest lucru va poate obliga sa va ganditi la necesitatea unui spatiu de birou in casa dvs. Desigur, puteti anula aceasta idee daca sunteti sigur ca puteti lucra pasnic in orice colt al casei dvs., fara a fi intrerupti de copii, membri ai familiei sau invitati, dar practic, acest lucru este aproape imposibil. Convins cu ideea unui birou de acasa, ar trebui sa astepti acum cu nerabdare sa faci asta. Nu este necesar sa spunem ca un spatiu de birou ar trebui sa fie foarte organizat (vezi pe https://1001case.ro/). Iata cateva sfaturi interesante despre cum sa aranjati un interior de birou de acasa.

Spatiu organizat: ,,Cum sa mentineti spatiul organizat" este o preocupare importanta in timp ce proiectati amenajari interioare de birou. De asemenea, ar trebui sa-l plasati intr-o locatie in care va asteptati o interferenta minima. O camera de birou ar trebui sa fie foarte organizata. Ar trebui sa aiba o atmosfera formala, indiferent daca folosesti acest spatiu pentru a-ti prelungi programul de birou, pentru a pregati documente importante, pentru a angaja clienti sau pentru a plati facturile. Daca nu puteti finaliza modul in care ar trebui sa fie interiorul biroului dvs., puteti sa cautati cateva imagini sau sa consultati un profesionist.

Iluminarea: Un alt factor important - iluminatul - ar trebui sa satisfaca anumite criterii. Biroul tau ar trebui sa fie bine luminat; nu puteti pregati documente sau vorbi cu clientii in intuneric. Este mai bine sa aveti suficient flux de lumina naturala in interior decat sa depindeti de lumina artificiala de fiecare data. Este mai bine sa evitati luminile spot, deoarece nu ar fi convenabil atunci cand intalniti clienti. Iluminarea aeriana, in acest caz, este pariul ideal. Unul sau doua abajururi decorative ar adauga ambianta, dar evitati sa folositi abajururi lustre sau candelabre decorative. De asemenea, asigurati-va ca aveti o iluminare directa.

Mobila: Este mai bine sa optati pentru masa si scaune formale pentru camera dvs. de birou, decat sa alegeti articole de lux. Un scaun de birou bun si o pereche de scaune simple din rame din lemn ar satisface cerintele de sedere. O masa de birou cu sertare este o necesitate. Este necesar un raft cu spatiu de depozitare suficient pentru a pastra documentele si hartiile importante la locul lor. Pastrarea unui sistem de calculator si a unui telefon in camera ar fi convenabil. Climatizarea camerei depinde de bugetul dvs.

Decor: Decorul apartine ,,categoriei minime" atunci cand vine vorba de camera dvs. de birou. Cu toate acestea, picturile care elibereaza vibe-uri pozitive s-ar adauga la atmosfera de lucru. Cu toate acestea, picturile grele ar putea fi o povara. Aranjamentele florale sunt acceptabile, daca va ganditi sa le inlocuiti pe cele uscate cu altele proaspete culese. Este mai bine sa nu cheltuiti mult pe decoratiune, deoarece, daca va implicati cu pasiune in el, este posibil sa nu observati ca treceti peste bord. Ceasul este o necesitate intr-o camera de birou.

Culoarea: Albul si alte nuante de culoare deschisa care reflecta lumina sunt alegerea potrivita pentru o camera de birou. Este mai bine sa evitati imagini de fundal pentru a pastra camera simpla si eleganta si pentru a evita distragerea.

Alte sfaturi: 

  • Asigurati-va ca selectati un loc in care posibilitatile oricaror tulburari sunt minime. Atmosfera calma si linistita imbunatateste eficienta muncii tale.
  • Este mai bine sa evitati modele sumbre si abstracte care ar putea crea o atmosfera negativa in camera si sa afecteze negativ creativitatea mintii tale.
  • Pastrati un raft mic pentru a ajunge usor la documentele esentiale, deoarece nu ati dori sa va ridicati de la locul dvs. pentru a ajunge la documente de fiecare data. De asemenea, pastrati papetarie de baza, cum ar fi topurile de hartie, ace, rigla, stilouri etc. Aranjati masa cu papetarie utila, mai degraba decat sa o completati cu curiozitate.
  • Asigurati-va ca oferiti camerei lumina naturala si circulatie adecvata a aerului. Daca va place sa lucrati in poala naturii, puteti opta pentru usi mari care pot fi deschise naturii inconjuratoare. De asemenea, puteti opta pentru usile din sticla care sa se bucure de natura fara nicio interferenta a vantului care sufla rapid in camera. Daca este posibil, depinde de lumina naturala, mai degraba decat de a lucra sub lumini artificiale care creste temperatura camerei si iti incordeaza ochii. Daca camera dvs. de birou necesita echipament electronic, asigurati-va ca nu exista umiditate in camera; poate provoca deteriorarea aparatelor electronice.
  • Asigurati-va suficiente dispozitii pentru punctele suplimentare; nu stiti daca va exista vreo cerinta pe viitor. Ar trebui sa puteti calcula cerintele viitoare pentru a evita modificarile frecvente.

Nu mai este o chestiune de dezbatere daca aveti nevoie sau nu de un spatiu de birou in casa dvs. Avand in vedere importanta acestui spatiu, este evident ca interioarele acestui spatiu trebuie bine planificate.