De la Londra la Amsterdam in doar 4 ore cu trenul incepand cu 30 aprilie

  • Sâmbătă, 8 Februarie 2020
  • Turism
De la Londra la Amsterdam in doar 4 ore cu trenul incepand cu 30 aprilie De la Londra la Amsterdam in doar 4 ore cu trenul incepand cu 30 aprilie

Eurostar anunță noul serviciu de la Londra la Amsterdam.   Compania feroviară de mare viteză Eurostar își lansează călătoria Londra spre Amsterdam pe 30 aprilie, ceea ce înseamnă că călătorii nu mai trebuie săschimbe la Bruxelles. Întreaga călătorie va dura puțin peste patru ore.

Pasagerii vor putea călători direct între Londra și Amsterdam cu Eurostar pe ambele direcții - cu tarife de întoarcere începând de la 70 GBP. Serviciul se va opri și la Rotterdam, cu călătorie directă de la Rotterdam la Londra disponibilă începând cu 18 mai.

Vor fi două servicii Amsterdam-Londra pe săptămâna,și unul pe zi în weekend. Serviciile sunt:

·         7.48 dimineața de la Amsterdam Centraal, sosind la Londra în jurul orei 10.57 ora locală. Se execută luni-sâmbătă. 

·         6.48 pm din Amsterdam Centraal, sosind la Londra la ora locală 21.57 pm. Se execută duminică-vineri. 

Operatorul de tren intenționează să crească programul la patru servicii Amsterdam-Londra în fiecare zi.

Biletele pentru călătorii directe atât de la Amsterdam, cât și de la Rotterdam la Londra vor fi disponibile pentru a fi cumpărate începând de marți, 11 februarie. 

Lansarea noului serviciu Londra - Amsterdam nu numai că creează o legătură rapidă cu Olanda, dar pasagerii pe segmentul Londra - Bruxelles al rutei vor beneficia, de asemenea, de timpi mai scurti de călătorie

Cineva se întreabă dacă acest lucru va afecta companiile aeriene de pe aceeași rută. În prezent, un zbor de la Londra la Amsterdam durează o oră care nu ia în considerare deplasarea la aeroportul de plecare și călătoria de la aeroportul de destinație în oraș. Wi-fi pe majoritatea trenurilor Eurostar este disponibil gratuit și nu există nicio taxă de greutate pentru bagaje, atât timp cât sunteți în stare să o transportați.

Eurostar a lansat un traseu de la Londra atât la Amsterdam, cât și la Rotterdam acum doi ani (2018), dar călătoria directă a parcurs doar o singură direcție. Călătoria de întoarcere cu schimbare la Bruxelles.