De ce sa apelezi la nutritionist pentru cura de slabire

Silueta de vis este considerata un adevarat tabu pentru cei mai multi dintre pamanteni. Insa, daca ai vointa poti transforma cu succes acest gand intr-onrealitate posibila.

Insa, cura de slabire eficienta nu se face oricum, ci apeland la un nutritionist specializat. In aceasta lume cand farmaciile si internetul este plin de suplimente alimentare, diete si tot felul de solutii, de ce ai cheltui timp si bani pe un nutritionist? Este o intrebare pe care multi si-o pun, dar la care nu oricine cunoaste raspunsul care este de altfel extrem de important.

 

De ce sa apelezi la nutritionist pentru cura de slabire

 

Nutritionistul nu stabileste o dieta alimentara oricum, ci in baza analizei istoricului personal din care poate afla afectiunile de care suferi, dar si posibilele intolerante. De aceea, de nenumarate ori, dietele sunt stabilite in baza unor analize medicale care sunt practic baza unei diete pentru o persoana pondarata predispusa la numeroase afectiuni.

Dietele indicate vor oferi aportul necesar de nutrienti astfel incat sa favorizeze pierderea in greutate si prevenirea aparitiei unor boli sau agravarea celor existente. Astfel sunt prevenite si potentialele efecte adverse pe care adesea le au diferite suplimente alimentare de pe piata vandute pe banda rulanta de non-specialisti.

 

In concluzie, o cura de slabire sanatoasa se realizeaza numai sub indrumarea unui nutritionist care ne asigura sanatatea pe primul loc.