De ce sa alegi ursitoare pentru botez?

Botezul unui copil este un eveniment deosebit de alte petreceri pe care le-ai organizat sau la care ai asistat. Este prima petrecere dedicata unui bebelus. Este petrecerea de dupa momentul crestinarii sale.

Botezul implica organizarea multor detalii si un serviciul nou  pe care il veti gasi specific pentru acest eveniment este legat de prezenta unor ursitoare la botez.

 

Ce sunt ursitoarele?

Ursitoarele sunt zane bune care prevestesc si aduc incantatii pentru viitorul copilasului. Sunt fete, actrite, imbracate sugestiv in zane, ca si cum ar fi desprinse dintr-o poveste.

 

De ce sa inchiriezi ursitoare pentru botez?

- Pentru spectacolul minunat pe care acestea il ofera.

Daca ursitoarele sunt talentate, ele vor oferi un adevarat spectacol personalizat pentru copilul de abia botezat, pentru parintii si nasii lui, pentru toti cei prezenti la eveniment.

Ursitoarele au un scenariu sugestiv, cu versuri special create pentru bebelusul crestinat. Cele mai bun ursitoare vor sti sa se reinventeze si sa aduca intotdeauna ceva nou si extrem de personal in spectacolul pe care il ofera. Acest lucru inseamna un eveniment intim, foarte atragator.

- Vestimentatie speciala

Ursitoarele imbraca tinute de poveste, ale unor zane sau ingerasi. Ele transpun o poveste prin prezenta, replicile si atitudinea pe care o au.

- Preturi avantajoase

Contrar aparentei, contractarea unor servicii pentru ursitoare botez nu inseamna o cheltuiala mare. Pentru ca spectacolul este accesibil, puteti include cu usurinta acest serviciu in organizarea botezului pentru un bebelus.

 

Ce puteti obtine prin contractarea unoro servicii de ursitoare botez?

In functie de firma cu care veti lucra si de pachetul pe care il veti alege, puteti beneficia de:

- trei ursitoare

- fundal audio personalizat

- baloane modelate

- costumatii zane

- cadouri pentru bebe

- sedinta foto cu zanele

- versuri personalizate in cadrul spectacolului

- un spectacol real, personalizat

- alte servicii: masina de fum, confetti, propsuri, face pating etc.

 

Ar trebui sa mai stiti ca zanutele ursitoare vin o singura data la un copil, iar acesta ar trebui sa fie un moment cu totul deosebit. Daca veti alege o firma cu experienta in servicii ursitoare botez, tot invitatii se vor putea bucura de un spectacol fantastic, de basm. Veti putea face poze minunate cu zane frumoase, pe care sa le pastrati mult timp de acum inainte si pe care le veti arata mai tarziu copilului cu mare emotie.

Pentru un eveniment cu totul special in ziua increstinarii copilului, alegeti prezenta unor zane frumoase.