De ce sa alegi piese din dezmembrari auto

  • Luni, 31 August 2020
  • Afaceri
  • Publicat de

Daca te numeri printre proprietarii unei masini noi, dar mai ales ai unei masini second hand, cu siguranta ca vei fi tentat/a sa cumperi piese de la dezmembrari auto.

De regula, dezmembrarile reprezinta o solutie pentru cei care au probleme de caroserie sau care au lovit masina. Sa luam, spre exemplu, cazul unui sofer care si-a gasit masina lovita in parcare si se afla in cautarea unei bare de protectie fata. In urma unei cereri de oferta, el primeste de la un vanzator o propunere de bara noua cu 500 lei. In acelasi timp, un alt vanzator ii propune o bara de la dezmembrari auto, fara niciun defect, la culoarea masinii, pentru doar 200 lei. Cu siguranta ca soferul va alege bara de la dezmembrari, deoarece este mai ieftina si originala. Astfel, el va face o economie de cateva sute de lei fata de o bara noua ce necesita vopsire la un service.

Asadar, daca ai nevoie de o piesa pentru masina ta, daca doresti sa cheltui mai putin si sa te alegi cu o piesa originala, fara a-ti pune viata in pericol, centrul de dezmembrari auto Dezmo te intampina cu cele mai bune servicii si preturi de pe piata.

Gama variata de piese auto disponibila in centrul nostru de dezmembrari auto te ajuta sa gasesti si sa alegi piesa de care ai nevoie si care corespunde, totodata, criteriilor tale de cumparare. La noi, gasesti piese demontate de pe masinile care au suferit o dauna foarte mare si care pot fi valorificate doar prin vanzarea partilor componente ramase intacte.

Tot in centrul de dezmembrari auto mai poti gasi piese originale de pe masini care, din varii motive, cele mai multe de ordin legislativ, nu mai pot fi inmatriculate. Dezmo iti ofera cateva motive pentru care este indicat sa cumperi piese de la dezmembrari auto:

Preturi mai mici comparativ cu cele originale noi

Piesele obtinute din dezmembrari auto au un pret mult mai redus fata de piesele originale cumparate de la producator. Mai mult decat atat, preturile sunt mai mici chiar si fata de cele practicate de micii comercianti care vand piese second hand.

Piese originale de inalta calitate

In centrul de dezmembrari auto poti gasi piese originale de inalta calitate, din fabrica, garantate de producatorul autoturismului. Reperele de caroserie originale pot fi deja vopsite in culoarea masinii, ceea ce inseamna economie de timp si bani cu vopsitoria. In plus, piesele originale provenite din dezmembrari auto se aliniaza perfect cu restul caroseriei, pe cand o piesa noua aftermarket poate avea nevoie de adaptari, iar una originala noua are un pret ridicat.

Factura si garantie pentru fiecare piesa

Centrul de dezmembrari auto Dezmo ofera factura si garantie la piesele achizitionate. Cumparatorul poate face retur la piesa comandata, din orice motiv, iar noi il vom despagubi sau ii vom inlocui piesa cu una potrivita.

Interactiune cu clientii prin negociere la preturi

Un alt motiv pentru care sustinem achizitia pieselor din dezmembrari auto consta in interactiunea cu clientii, prin negociere la preturi. In timp ce piesele noi au preturi fixe, cele din dezmembrari pot fi usor negociate.

Piese auto pentru numeroase modele/marci de autoturisme

La Dezmo, diversitatea este la ea acasa. Avand in vedere varietatea marcilor de masini disponibile la ora actuala pe piata, centrul nostru de dezmembrari auto iti  pune la dispozitie piese auto de la masini de marci diverse.

Recicland, contribuim la salvarea mediului

Eliminam din autovehicul  toate substantele nocive mediului - uleiul de motor, antigelul, lichidul de racire, combustibilul, etc. – transferandu-le catre companii ce le pot recicla astfel incat sa nu afecteze natura. Totodata, sunt trimise spre reciclare alte elemente considerate periculoase pentru mediu: bateria, piese ce contin mercur si electronicele, geamurile, cauciucurile, alte piese ce contin sticla sau plastic, caroseria.